2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Merhaba hatunlar.. Geçen yıl açılmış ama yeni gördüm sizi. Bileydim o kadar konu açmadan gelirdim:) Nasılsınız? Bu aralar boş günlerimde bende takılıyorum kuaförlere. Gelin evi baslayana kadar oluyor sanırım. Sonra trt çocuk saatimiz var. Oyun park saati vs.gecinip gidiyoruz. Sizlerde ne var ne yok?

merhaba hoşgeldin valla ben izleyemiyorum çalışıyorum evde olduğum dada izlemem pek açmam aklıma gelmez.

merhaba hoşgeldin valla ben izleyemiyorum çalışıyorum evde olduğum dada izlemem pek açmam aklıma gelmez.
Hoş buldum:) izleyecek bir sey yok ama izletiyorlar bir şekilde kendilerini:) akşam erken uyuyunca netflixten de faydalanamiyorum.

Selam hoş geldiniz,gelin evi değiz sanki kıskançlar evi orası,herkez ustat orada.

hoşgeldin abla nasılsın hastaların iyileşti mi keyifler nasıl

Hoş buldum canısı sağol,hastamız daha iyi kendine dikkat ediyor.

selam hoş geldiiinnn :)

hoşgeldin sefalar getirdin ne iyi ettinde geldinn.bende öğle arası denk geldim.hoşuma gitti.evde olsam izlerdim sanırım bende.iş ev iftar hazırlığı sonra çocuklarla ilgilen falan derken tekrar başa dönüyoruz.aynı hep.

kızlar yeni yemek yarışmaıs var.sütaş sponsor olmuş.tek bi foto koyuyorsun sadece ve masada sütaş ürünü olacak.1.ye sütaş ürün yollicakmış veeeeeeee 1.ye proluk verilecekmiş. harikamo Neysesakinim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…