MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
merhaba hoşgeldin valla ben izleyemiyorum çalışıyorum evde olduğum dada izlemem pek açmam aklıma gelmez.Merhaba hatunlar.. Geçen yıl açılmış ama yeni gördüm sizi. Bileydim o kadar konu açmadan gelirdim:) Nasılsınız? Bu aralar boş günlerimde bende takılıyorum kuaförlere. Gelin evi baslayana kadar oluyor sanırım. Sonra trt çocuk saatimiz var. Oyun park saati vs.gecinip gidiyoruz. Sizlerde ne var ne yok?
hoşgeldin abla nasılsın hastaların iyileşti mi keyifler nasılSelamlar hanımlar.
Hoş buldum:) izleyecek bir sey yok ama izletiyorlar bir şekilde kendilerini:) akşam erken uyuyunca netflixten de faydalanamiyorum.merhaba hoşgeldin valla ben izleyemiyorum çalışıyorum evde olduğum dada izlemem pek açmam aklıma gelmez.
Merhaba hatunlar.. Geçen yıl açılmış ama yeni gördüm sizi. Bileydim o kadar konu açmadan gelirdim:) Nasılsınız? Bu aralar boş günlerimde bende takılıyorum kuaförlere. Gelin evi baslayana kadar oluyor sanırım. Sonra trt çocuk saatimiz var. Oyun park saati vs.gecinip gidiyoruz. Sizlerde ne var ne yok?
hoşgeldin abla nasılsın hastaların iyileşti mi keyifler nasıl
hiç affetmedim suhan satenramazandır diye en lezzetli olanlardan yeseydin
selam hoş geldiiinnn :)Merhaba hatunlar.. Geçen yıl açılmış ama yeni gördüm sizi. Bileydim o kadar konu açmadan gelirdim:) Nasılsınız? Bu aralar boş günlerimde bende takılıyorum kuaförlere. Gelin evi baslayana kadar oluyor sanırım. Sonra trt çocuk saatimiz var. Oyun park saati vs.gecinip gidiyoruz. Sizlerde ne var ne yok?
gün içinde onlar yerine netflix izleHoş buldum:) izleyecek bir sey yok ama izletiyorlar bir şekilde kendilerini:) akşam erken uyuyunca netflixten de faydalanamiyorum.
çok şükür iyi olsunlar mutlu olsunlarSelam hoş geldiniz,gelin evi değiz sanki kıskançlar evi orası,herkez ustat orada.
Hoş buldum canısı sağol,hastamız daha iyi kendine dikkat ediyor.
çok şükür iyi olsunlar mutlu olsunlar
hoşgeldin sefalar getirdin ne iyi ettinde geldinn.bende öğle arası denk geldim.hoşuma gitti.evde olsam izlerdim sanırım bende.iş ev iftar hazırlığı sonra çocuklarla ilgilen falan derken tekrar başa dönüyoruz.aynı hep.Merhaba hatunlar.. Geçen yıl açılmış ama yeni gördüm sizi. Bileydim o kadar konu açmadan gelirdim:) Nasılsınız? Bu aralar boş günlerimde bende takılıyorum kuaförlere. Gelin evi baslayana kadar oluyor sanırım. Sonra trt çocuk saatimiz var. Oyun park saati vs.gecinip gidiyoruz. Sizlerde ne var ne yok?
slm ablaSelamlar hanımlar.
slm abla
hiç affetmedim suhan saten
iyidir abla nolsun.hep aynıSelam canım nasılsın.
iyidir abla nolsun.hep aynı
katılıyormusun yarışmayaBendende aynı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?