- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
işte en bomba kısmı orayada gidiyorum fırsat buldukça allahtan atölye de ramazanda iş yokiyi etmişsin.iyi bi karar olmuş.atolyeyi bıraktınmı
buradan da pek sallayamayacam adam hakkında her an basılabilirim
yani patron da olsa koca nihayetinde kime yazıyorsun diyebilir
acayip disiplinli leynnnn telefonu mıncıklatmıyor ne yapacam akşama kadar, buraya saklandım pc başı kafayı gömünce göremiyor
oww çok yoğunsun beee nasıl dayanıyorsunişte en bomba kısmı orayada gidiyorum fırsat buldukça allahtan atölye de ramazanda iş yok
dayanamıyorum fırsat bulursam uyuyorum yorgunluktan bittim.oww çok yoğunsun beee nasıl dayanıyorsun
Eki Görüntüle 2268235Neysesakinim hareketli eklenmiyor buraya.çok güzel şeyler var.senin kaydetip profil yapabilirsin https://www.google.com/search?biw=1600&bih=822&tbm=isch&sa=1&ei=9wnZXNnQBcncwQL1m7iQBw&q=coolgif+kadın+tulubr&oq=coolgif+kadın+tulubr&gs_l=img.3...7089.8031..8379...0.0..0.158.597.0j4......0....1..gws-wiz-img.LFI2ffWAv5Q#imgrc=I8nFqetoWhVWHM: şuna bak bakalım
Way başıma gelenler nasıl yoğun stresli bir dönem oldu yine, eşim beni çalıştırıyor bu yazzaten tadilat planlanan sürede bitmedi ve aksilikler oldu, annemler 3 haftaya yakın kaldı sonra ben çalışmaya başladım ramazan da göçtüm artık
kuş koymuşsunbakalım hayatım günaydınnn merhaba hatta
zaten yatırıyordu sağolsun şimdi çalıştırıyor öyle yapıyor sigortamı sanırım önceki sistem daha iyiydiooooo hoşgeldin gözlerimiz yollarda kaldı nerdesin hayatım nasılsın,
çalışmaya başlamışşın hayırlı olsun sigorta iste
çok şükür iyiyim canım pazartesi işler az yoğun ondan yazamadımNeysesakinim nasılsın
iyidir.sendengünaydın minnoşlar nasılsınızz
hoşgeldin.neler yaptın nasıl geçti kv koltuğuselam olsun benden dee..
gezdim yedim içtim geldim :))
VADESİ geçmiş borçlar ile ilgili rapor hazırlıyorum bir anda geldi allahtan hazırlıklığım yarına kadar bitirmem gerekiyor çoğu bitti zaten sen ne yapıyorsuniyidir.senden
iyi idare eder işte.. ye iç yat gel.. acayip yemek yiyorlar boğazlarına çok düşkünler yaa.. ben ölürüm böle yersem suhan.. aman yok az öz yemek gibisi yok.. hayır saten benim ayarım yokhoşgeldin.neler yaptın nasıl geçti kv koltuğu
aman rahat olsun daim.. gel gitlerimiz hepimizde mevcut ne yapalım nerde tırak orada bırak valla yapacak hiç bir şey yok.. yazık hayatlarımıza bir başkasının yüzünden kötü olmak :// bu kim olursa olsun izin verilmemeli..harikamo iyiyim canım haftasonu benim için biraz sıkıntı geçti ama şuan daha iyiyim kafam rahat gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?