2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

çok haklısın ama elimde değil yaşadıklarımı için için çok ağır yaşıyorum . dışardan herkes çok güçlüsün bizim başımıza gelse daha çok kötü olurduk diyorlar ama içimi bilmiyorlar oysa güçlü değilim olmayı çok isterdim...

güçlüsün ki buradasın bunu unutma :)
güçlü olmasaydın kim bilir ne halde ve nerelerde olurdun bir de böyle düşün.. ben de kendime hep bunu söledim yıllarca.. benim gücüm yok ben sizler gibi güçlü değilim.. yok oluyorum die die geçti zaman.. ama bak ben daha güçlü buradayım sen de öyle :*

şuan ki duygularımı anlatacak KELİMELER yok şuan sadece sana kocaman sarılmak istiyorummmm

VADESİ geçmiş borçlar ile ilgili rapor hazırlıyorum bir anda geldi allahtan hazırlıklığım yarına kadar bitirmem gerekiyor çoğu bitti zaten sen ne yapıyorsun
öğle arası kuaförüm sensini izledim.favorim ramazanve kıskanç eşi saadet

iyi idare eder işte.. ye iç yat gel.. acayip yemek yiyorlar boğazlarına çok düşkünler yaa.. ben ölürüm böle yersem suhan.. aman yok az öz yemek gibisi yok.. hayır saten benim ayarım yok
ramazandır diye en lezzetli olanlardan yeseydin

kuzum sen güçlü bir kadınsın.lütfen kendine haksızlık etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…