çok haklısın ama elimde değil yaşadıklarımı için için çok ağır yaşıyorum . dışardan herkes çok güçlüsün bizim başımıza gelse daha çok kötü olurduk diyorlar ama içimi bilmiyorlar oysa güçlü değilim olmayı çok isterdim...aman rahat olsun daim.. gel gitlerimiz hepimizde mevcut ne yapalım nerde tırak orada bırak valla yapacak hiç bir şey yok.. yazık hayatlarımıza bir başkasının yüzünden kötü olmak :// bu kim olursa olsun izin verilmemeli..
şuan ki duygularımı anlatacak KELİMELER yok şuan sadece sana kocaman sarılmak istiyorummmmgüçlüsün ki buradasın bunu unutma :)
güçlü olmasaydın kim bilir ne halde ve nerelerde olurdun bir de böyle düşün.. ben de kendime hep bunu söledim yıllarca.. benim gücüm yok ben sizler gibi güçlü değilim.. yok oluyorum die die geçti zaman.. ama bak ben daha güçlü buradayım sen de öyle :*
öğle arası kuaförüm sensini izledim.favorim ramazanVADESİ geçmiş borçlar ile ilgili rapor hazırlıyorum bir anda geldi allahtan hazırlıklığım yarına kadar bitirmem gerekiyor çoğu bitti zaten sen ne yapıyorsun
iyi idare eder işte.. ye iç yat gel.. acayip yemek yiyorlar boğazlarına çok düşkünler yaa.. ben ölürüm böle yersem suhan.. aman yok az öz yemek gibisi yok.. hayır saten benim ayarım yok
kuzum sen güçlü bir kadınsın.lütfen kendine haksızlık etmeçok haklısın ama elimde değil yaşadıklarımı için için çok ağır yaşıyorum . dışardan herkes çok güçlüsün bizim başımıza gelse daha çok kötü olurduk diyorlar ama içimi bilmiyorlar oysa güçlü değilim olmayı çok isterdim...
befercimm banada sarıllllşuan ki duygularımı anlatacak KELİMELER yok şuan sadece sana kocaman sarılmak istiyorummmm
OYYY OYYY oyyy sarılmam mı teletapiler gibiler kucaklaşalımmmmbefercimm banada sarıllll
haklısın ama zor işte biliyorsunkuzum sen güçlü bir kadınsın.lütfen kendine haksızlık etme
oyyy kıyamamOYYY OYYY oyyy sarılmam mı teletapiler gibiler kucaklaşalımmmm
ben ilk defa pazar günü izledim uzun zamandır mı var bu programöğle arası kuaförüm sensini izledim.favorim ramazanve kıskanç eşi saadet
bilmiyorumki.öğlearası yapacak bişey olmayınca dinlenme odasına geçtim yeni gördüm bendeben ilk defa pazar günü izledim uzun zamandır mı var bu program
eşinle nasılsınızhaklısın ama zor işte biliyorsun
eh işte kırık düzen idare ediyoruz ama kafamda hala var o düşünceler bayramdan sonra konuşacağımeşinle nasılsınız
bende dedim ya pazar günü denk geldim her gün mü saç boyuyorlar anlamadımbilmiyorumki.öğlearası yapacak bişey olmayınca dinlenme odasına geçtim yeni gördüm bende
inş bayrama kadar güzelleşirde konuşma gereği duymazsıneh işte kırık düzen idare ediyoruz ama kafamda hala var o düşünceler bayramdan sonra konuşacağım
ben genelde puanlamaya falan yetişiyorum.yapım aşamasına daha denk gelmedim.erken başlıyor galibabende dedim ya pazar günü denk geldim her gün mü saç boyuyorlar anlamadım
hiç bir fikrim yok pazar günü boya yaptılar kestiler vs ama hafta içi ne yapıyorlar bilmiyorumben genelde puanlamaya falan yetişiyorum.yapım aşamasına daha denk gelmedim.erken başlıyor galiba
inşşinş bayrama kadar güzelleşirde konuşma gereği duymazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?