farketmeden de olabilir.gece üstün açık kalır dışarda rüzgar yersin vssAllah allah hava serin daha ki ben daha çorap vs giyiyorum her daim takip edelim biraz daha.
ama açık yara vs yok çok şükür
katılıyorum bana da havada karada bu kilolar gidecek60 olmadan bırakmak yok bana.ekmeği az yiyorum şerbetli tatlı yemiyorum ramazandan dolayı
haklısın hiç bu taraftan düşünmedim daha dikkat edeyim çok teşekkür ederimfarketmeden de olabilir.gece üstün açık kalır dışarda rüzgar yersin vss
kızlar siz iyisiniz ya ben yolum çoook uzun çooooookkatılıyorum bana da havada karada bu kilolar gidecek
geçen hafta eşim izinliydi.eşim baktı.kv evine geçti.bu hafta tekrar geldi pazar günü.haftayada burda.sonra tektar eşimde sonrada bayram ben zaten çocuklarla olucam.belki bikaç günde izin alırım bayramla birleştirip.şuan sıkıntı yok gibi.ara ara dinlemek geliyor aklıma.kalbini bozma diyorum kendime. ramazan ramazan kadın oruçlu.
bu arada sen kv dinleme işini ne yaptın
ben ekimden beridir dikkat etmeye çalışıyorum.önemli olan sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirebilmek.kızlar siz iyisiniz ya ben yolum çoook uzun çooooook
kesinlikleolsun beklenen gün gelecekse çekilen çileler kutsaldır canım
önemli olan zafere ulaşmak sürenin bir önemi yok..
slm pampiislm gençlik
cumadan sonra düşecekmiş tekrarçok sıkıcı bir gün, dışarısı 30 derece işyeri 10 derece, dışarıda yazlık içeride kürk giyiyorum
slm ablaSelamlar hanımlar
slm abla
faketmez bana öylede soğuk böyle decumadan sonra düşecekmiş tekrar
naberfaketmez bana öylede soğuk böyle de
slm gençlik
Bi sıcak bi soğuk hasta olacam sanırım boğazım acıyor, acıktım, uykum var
geçen hafta eşim izinliydi.eşim baktı.kv evine geçti.bu hafta tekrar geldi pazar günü.haftayada burda.sonra tektar eşimde sonrada bayram ben zaten çocuklarla olucam.belki bikaç günde izin alırım bayramla birleştirip.şuan sıkıntı yok gibi.ara ara dinlemek geliyor aklıma.kalbini bozma diyorum kendime. ramazan ramazan kadın oruçlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?