ben ekimden beridir dikkat etmeye çalışıyorum.önemli olan sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirebilmek.
Evet yazdım diğer tarafa, ama bi gelişme yokhoşgeldin canısı tartıldın mı
oyy oyy hiç acımadan çalıştırıyorlar seni kıyamam canım benimBi sıcak bi soğuk hasta olacam sanırım boğazım acıyor, acıktım, uykum var
hep şikayet hep şikayet.olmusz sözcüğe yer yok.olumlama yapmaya başlıcam bi o kalmıştıBi sıcak bi soğuk hasta olacam sanırım boğazım acıyor, acıktım, uykum var
evet kendi kendime sürekli bunu söylüyorumaklına kötü şeyler getirme oda yoruluyor kolay değil böyle düşün
pardon baybııı görmedim .Evet yazdım diğer tarafa, ama bi gelişme yok
oruçlu oruçluoyy oyy hiç acımadan çalıştırıyorlar seni kıyamam canım benim
dimi birde arka planda filan olsa ne kötü oluroruçlu oruçluneyseki kasada
anlamadım hedimi birde arka planda filan olsa ne kötü olur
kızlar öyle yada böyle ilkede kriz var telefon çalmıyor ya
kaç kilo hedefin bağyannnnEvet yazdım diğer tarafa, ama bi gelişme yok
KRİZ DİYORUM kriz var ülkede telefon çalmıyor iş yerinde yaprak kımıldamıyoranlamadım he
niçin bağırıyorsun tatlım.bu benim suçum değilKRİZ DİYORUM kriz var ülkede telefon çalmıyor iş yerinde yaprak kımıldamıyor
oyy kurban oluırummm yok kız bağırmadım seslendımniçin bağırıyorsun tatlım.bu benim suçum değil
evet bu işi çözse çözse gerçekten abla sen çözersinSelam canım.
HanimKelesimiGetir abla befer ülkede kriz var diyor.çözse çöze hanım abla çözer dedim.iki iaf sayda içimiz rahatlasın
evet bu işi çözse çözse gerçekten abla sen çözersin
zaten gırgır bizim işimiz 1950 den berikendimi iyi hissedemiyorum bugün keyfim yerine gelsin diye gırgır yapmaya geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?