- 20 Mart 2008
- 142.079
- 214.218
- 1.423
- 60
evet çiftçi zamanında tarlalarda soğanı bırakıyordu beş para etmiyordu.şimdiki hale bak.tarım politikası bumudur.bu işten anlayan hiç mi bilim adamımız yokk.işletme okuyan biri tarımdan ne anlarŞimcik istatiklere bakarsak enflasyon yüksek beybisi,dolar addalarda tele evinde,üretim yok ancak homini giırtlak yiyoruz.
Soğan ağlıyor ,pattis buruşuyor,biber kısaldı,patlıcan daraldı.
Ülke batmış zati ,daha ne diyimmm anacımhaaaa birde uyuyyanlar tabi..
evet çiftçi zamanında tarlalarda soğanı bırakıyordu beş para etmiyordu.şimdiki hale bak.tarım politikası bumudur.bu işten anlayan hiç mi bilim adamımız yokk.işletme okuyan biri tarımdan ne anlar
tamammmmm reikiyede başlayalım, bak gerçekten bi o eksiktihep şikayet hep şikayet.olmusz sözcüğe yer yok.olumlama yapmaya başlıcam bi o kalmıştı
okumadım walla bilgisayarda açık kalmış töbeler ossunlittle dora hatun okuyormusun neden yazmıyorsun.
Yeliz gibi milletvekili olan ülkeden hayır gelmez.Bunlar hep yanlış politakalar sonucu maalesef.
Hayvanat bahçesi müdürü tübitak'a giderse aynı anlam çıkar.
evet befercimmmmmm 24 saat yetmez oldu, ahhhhh ahhhhh akşama kadar geyik yaptığım günlerin kıymetini bilemedimoyy oyy hiç acımadan çalıştırıyorlar seni kıyamam canım benim
Yeliz gibi milletvekili olan ülkeden hayır gelmez.
kapatalım ülkeyi gidelim
Evet bitmez bu haramzadeler semirdiler doyamadılarBiri biter birigelir bunlarda.
Evet bitmez bu haramzadeler semirdiler doyamadılar
evet çiftçi zamanında tarlalarda soğanı bırakıyordu beş para etmiyordu.şimdiki hale bak.tarım politikası bumudur.bu işten anlayan hiç mi bilim adamımız yokk.işletme okuyan biri tarımdan ne anlar
yazık değil mi senin o minnoş ellerine o minnoş parmaklarınaaevet befercimmmmmm 24 saat yetmez oldu, ahhhhh ahhhhh akşama kadar geyik yaptığım günlerin kıymetini bilemedim
tamammmmm reikiyede başlayalım, bak gerçekten bi o eksikti
ben okudumYOOO öyle deme şimdi işletme kim okudu ?
iktisat mezunuyum tarım ekonomisi gördük hemde çok detaylı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?