ya aldım ama fotoğrafları alıyo sadece anlamadım gitti.iyice kastı bu telefon zaten benioo o olsa güzel olurdu hafıza alsan şimdi telefonlar çok pahalandı
Aynen tatlımöncelikle insana canlıya saygı duymamız lazım zaten. dediğin gibi yanlış her şekilde yanlıştır kötülükte öyle kötü niyetli insanlarında hangi din olursa olsun savunulurluğu yok
trendyoldan aldığınmı ablaBende iyiyim tüller yıkanıyor onu bekliyorum.
Birde kıyafetim gelecek .
trendyoldan aldığınmı abla
yapma yaw 40 mı giyiyorsun sen.varmı hala sitede peki değişim olabilecekmiAlındı biraz öncede geldi,ama niraz büyük oldu abiyebedenleri biraz dar oluyor diye 42 istedik değişecek herhalde
yapma yaw 40 mı giyiyorsun sen.varmı hala sitede peki değişim olabilecekmi
bel kısmı nasılAbiyekerde farklı oluyor kumaşlar onun için 42 istedik kol altı fermuar kısmı bol geldi.
Onay vermediği için değişim olabviliyor.
bel kısmı nasıl
saolasın ablaÖok güzelmiş güle güle giysinler
dire değişime yolla en kısa sürede mademBel iyide hafif bir bolluk var yine 40 olsa daha iyi olacak,kumaşı esnekmiş bunun.
Evde bir tane var 42 oda fermuar çıkmadı mesela ondada.
dire değişime yolla en kısa sürede madem
Senin ayagınmı takıldı abla gıı aman dikkat ett, bi bela savmışssın derler ay o kırılıncaydı dimi:)
öncelikle insana canlıya saygı duymamız lazım zaten. dediğin gibi yanlış her şekilde yanlıştır kötülükte öyle kötü niyetli insanlarında hangi din olursa olsun savunulurluğu yok
ablacığım oku üfle nazarlardan korusun Rabbim
Dikkat et abla Allah korusun bide cammışEvet ya tam inerken oldu.
Saygı yok bir kere ben nasıl saygılı oluyorsam banada beklerim bunu...
Direk uçacaktım yoksa .
Dikkat et abla Allah korusun bide cammış
Ay aman abla valla harikamonun dediği gibi oku üfle biEv kazalarım çoktur, bir kerede gene tülü asarken dengemi kaybettim merdivenin tam üstüne düşüp beşik gibi sallandım
Ay aman abla valla harikamonun dediği gibi oku üfle bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?