telefon uygulama almıyor.yenilemem lazımtelden uygulama indirsene tatlım ben hep ordan alırım çok rahat olur.
Hayırdır kuzu gi yine olaymı var bdvdemesajlardan buldum.yuhhhh yaaa.bukadarda beyinsiz olunmaz.islamı ne hale getirdiler.terbiyesizler
mesajlardan buldum.yuhhhh yaaa.bukadarda beyinsiz olunmaz.islamı ne hale getirdiler.terbiyesizler
Hayırdır kuzu gi yine olaymı var bdvde
yok kendini akıllı zanneden müslüman bir arkadaşımız hanım ablaya dinsiz demiş.ona sinirlendim yaa.cahilliğe bak.islamı ne hale geitrdiler çok üzülüuorumHayırdır kuzu gi yine olaymı var bdvde
bide bu beylik lafı ramazan ayında yapmış pehhhhBenden değilsen dinsizsin onlara göre.
bide bu beylik lafı ramazan ayında yapmış pehhhh
oo o olsa güzel olurdu hafıza alsan şimdi telefonlar çok pahalandıtelefon uygulama almıyor.yenilemem lazım
Yuuhhh omu ölçüyormuş kimin dinli kimin dinsiz olduğunu tövbe bismillah
ya ben yazmayım şimdi bu hatuna yoksa ağzımdan çok kötü şeyler çıkacak
amerikada yaşayın diyor sıkışınca çakıp gidenler kendileri oralaraÖlçümsavarları var herhalde
Boşver yazma ben bile kendimi zor tuttum
Aman abla hiç uğraşma degmezz değiştirilemez en iyisi uzak dur.Ölçümsavarları var herhalde
Boşver yazma ben bile kendimi zor tuttum
amerikada yaşayın diyor sıkışınca çakıp gidenler kendileri oralara
Aman abla hiç uğraşma degmezz değiştirilemez en iyisi uzak dur.
Kim o Acep etiket etmeden söylesen merak ettim abla,ürsün dursun sen banlanma bidahaHemen valizi toplayıp gidiyorum .
Altta kalmam orada neyse ne alacak cevabı.
Kim o Acep etiket etmeden söylesen merak ettim abla,ürsün dursun sen banlanma bidaha
günaydın canım nasılsınselam kızçeler :)
selam kızçeler :)
ablacığım aleyküm selam vay hoş buldum :*Selam hoş geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?