akşam bayılmışım yaw.. yeni geldim şirkete..günaydın canım nasılsın
ablacığım aleyküm selam vay hoş buldum :*
şükürler olsun :)Nasılsın şekerr:)
şükürler olsun :)
iyiyim.. sen nasılsın :)
çok şükür bende iyiyim diziyi netten izlersin istediğin vakit reklamsız daha güzel olur bence...akşam bayılmışım yaw.. yeni geldim şirkete..
zalım istanbulu izleyemedim..
iftar sonrası tatlı krizine girdim.. çukulatalı leblebi ve pestil yedim bir dolu.. resmen bedenim ruhum tüm hücrelerimde hissettim o isteği :))
sen nasılsın arkadaşım :)
aldın mı abla o elbiseyiBende iyiyim tüller yıkanıyor onu bekliyorum.
Birde kıyafetim gelecek .
oh miss.. ev işi bana yalan oldu hiç ellediğim yok.. hayırlıs ile bir taşınaydım manyak bir temizliğe girişeceğim bakalım..Bende iyiyim tüller yıkanıyor onu bekliyorum.
Birde kıyafetim gelecek .
Valla benim başka dinlerede saygım var Allahım bilmiyorum yanlış bişey söylemek istemem ama eğer iyi ise insan ise dogrudürüst ise vicdan taşıyor ve İslam karşıtı değil ise başka dinden birinin zarar görmesinide istemem asla . yabancı ülkelerde de İslam karşıtı olduğu kadar görüyorum aynı ülkenin insanı olmasına ragmen islama saygı duyup ıslama yapılan kötülüğe karsı duran yabancı dinden insanlar var. Bence çocuklarımıza her dine saygı duymayı ve kendi dinimizide engüzel şekilde savunup yasamayı öğretmeliyiz.Yolladımm.
kesinlikle katılıyorummValla benim başka dinlerede saygım var Allahım bilmiyorum yanlış bişey söylemek istemem ama eğer iyi ise insan ise dogrudürüst ise vicdan taşıyor ve İslam karşıtı değil ise başka dinden birinin zarar görmesinide istemem asla . yabancı ülkelerde de İslam karşıtı olduğu kadar görüyorum aynı ülkenin insanı olmasına ragmen islama saygı duyup ıslama yapılan kötülüğe karsı duran yabancı dinden insanlar var. Bence çocuklarımıza her dine saygı duymayı ve kendi dinimizide engüzel şekilde savunup yasamayı öğretmeliyiz.
aldın mı abla o elbiseyi
oh miss.. ev işi bana yalan oldu hiç ellediğim yok.. hayırlıs ile bir taşınaydım manyak bir temizliğe girişeceğim bakalım..
yarım olsun çek giyin bakalım nasıl olmuş üzerine :)
Valla benim başka dinlerede saygım var Allahım bilmiyorum yanlış bişey söylemek istemem ama eğer iyi ise insan ise dogrudürüst ise vicdan taşıyor ve İslam karşıtı değil ise başka dinden birinin zarar görmesinide istemem asla . yabancı ülkelerde de İslam karşıtı olduğu kadar görüyorum aynı ülkenin insanı olmasına ragmen islama saygı duyup ıslama yapılan kötülüğe karsı duran yabancı dinden insanlar var. Bence çocuklarımıza her dine saygı duymayı ve kendi dinimizide engüzel şekilde savunup yasamayı öğretmeliyiz.
Kuzu zaten bu şekilde düşünmez isek zaten her yerde savaşa bir kıvılcım yeter haldeyiz daha ilerisini düşünemiyorum .hep o bağnaz bencil düşüncelerden kaynaklanıyor ya bu savaşlarkesinlikle katılıyorumm
Aynen öyle abla.buarada iyi günlerde kullanDün kızım siparişi verdi sabahta mesajı geldi dağıtıma başlanacak dye bekliyorum bakalım .
Daha salon tülleri var oda sonraya artık:))
Ev mi taşıyacaksın yoksa.
Çeker yollsrım ama askıda olur,bugün gelsin bakalım.
ne olursa olsun insan olmayı öğrenmemiz lazım.
Kuzu zaten bu şekilde düşünmez isek zaten her yerde savaşa bir kıvılcım yeter haldeyiz daha ilerisini düşünemiyorum .hep o bağnaz bencil düşüncelerden kaynaklanıyor ya bu savaşlar
Aynen öyle abla.buarada iyi günlerde kullan.
Sövdükleri biyerlerine kaçsın dicem mune abla burdada buluyomuuuBağnaz diyincede sövüyorlar.
Kolay gelsin sanada,çok teşekkürler canım benim sağol:))
Sövdükleri biyerlerine kaçsın dicem mune abla burdada buluyomuuu
Aman haaa ne kim ne demiş hımmm ondan ondan havalarda iyiydi kapandı değiştirelim konuyu ablaBulur bulurrrr
Aman haaa ne kim ne demiş hımmm ondan ondan havalarda iyiydi kapandı değiştirelim konuyu abla
Senin ayagınmı takıldı abla gıı aman dikkat ett, bi bela savmışssın derler ay o kırılıncaydı dimi:)Tülü astım tam merdvenden indim ayağık sehpaya takıldı ayakları çıktı sehpanın bide cam yani
öncelikle insana canlıya saygı duymamız lazım zaten. dediğin gibi yanlış her şekilde yanlıştır kötülükte öyle kötü niyetli insanlarında hangi din olursa olsun savunulurluğu yokValla benim başka dinlerede saygım var Allahım bilmiyorum yanlış bişey söylemek istemem ama eğer iyi ise insan ise dogrudürüst ise vicdan taşıyor ve İslam karşıtı değil ise başka dinden birinin zarar görmesinide istemem asla . yabancı ülkelerde de İslam karşıtı olduğu kadar görüyorum aynı ülkenin insanı olmasına ragmen islama saygı duyup ıslama yapılan kötülüğe karsı duran yabancı dinden insanlar var. Bence çocuklarımıza her dine saygı duymayı ve kendi dinimizide engüzel şekilde savunup yasamayı öğretmeliyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?