2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

günaydın canım nasılsın
akşam bayılmışım yaw.. yeni geldim şirkete..
zalım istanbulu izleyemedim..
iftar sonrası tatlı krizine girdim.. çukulatalı leblebi ve pestil yedim bir dolu.. resmen bedenim ruhum tüm hücrelerimde hissettim o isteği :))

sen nasılsın arkadaşım :)

çok şükür bende iyiyim diziyi netten izlersin istediğin vakit reklamsız daha güzel olur bence...
afiyet olsun

Bende iyiyim tüller yıkanıyor onu bekliyorum.
Birde kıyafetim gelecek .
oh miss.. ev işi bana yalan oldu hiç ellediğim yok.. hayırlıs ile bir taşınaydım manyak bir temizliğe girişeceğim bakalım..
yarım olsun çek giyin bakalım nasıl olmuş üzerine :)

Valla benim başka dinlerede saygım var Allahım bilmiyorum yanlış bişey söylemek istemem ama eğer iyi ise insan ise dogrudürüst ise vicdan taşıyor ve İslam karşıtı değil ise başka dinden birinin zarar görmesinide istemem asla . yabancı ülkelerde de İslam karşıtı olduğu kadar görüyorum aynı ülkenin insanı olmasına ragmen islama saygı duyup ıslama yapılan kötülüğe karsı duran yabancı dinden insanlar var. Bence çocuklarımıza her dine saygı duymayı ve kendi dinimizide engüzel şekilde savunup yasamayı öğretmeliyiz.

kesinlikle katılıyorumm

aldın mı abla o elbiseyi

Dün kızım siparişi verdi sabahta mesajı geldi dağıtıma başlanacak dye bekliyorum bakalım .

oh miss.. ev işi bana yalan oldu hiç ellediğim yok.. hayırlıs ile bir taşınaydım manyak bir temizliğe girişeceğim bakalım..
yarım olsun çek giyin bakalım nasıl olmuş üzerine :)

Daha salon tülleri var oda sonraya artık:))
Ev mi taşıyacaksın yoksa.
Çeker yollsrım ama askıda olur,bugün gelsin bakalım.

ne olursa olsun insan olmayı öğrenmemiz lazım.

Aynen öyle abla.buarada iyi günlerde kullan .

Kuzu zaten bu şekilde düşünmez isek zaten her yerde savaşa bir kıvılcım yeter haldeyiz daha ilerisini düşünemiyorum .hep o bağnaz bencil düşüncelerden kaynaklanıyor ya bu savaşlar

Bağnaz diyincede sövüyorlar.

Aynen öyle abla.buarada iyi günlerde kullan .

Kolay gelsin sanada,çok teşekkürler canım benim sağol:))

öncelikle insana canlıya saygı duymamız lazım zaten. dediğin gibi yanlış her şekilde yanlıştır kötülükte öyle kötü niyetli insanlarında hangi din olursa olsun savunulurluğu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…