- 20 Mart 2008
- 142.079
- 214.218
- 1.423
- 60
Slm yawrimolar, etiketlerinizi gördüm çok şükür yenilenmek iyi geldi işler acayip yoğunlaştı, birde ramazan telaşı hiç vakit bulamıyorum. Ramazan sonu rahatlarım az kaldı. Ben de özledim sizleri yarın sabah gelirim
kolay gels,in .bende benzerini yaşadığım için anlayabiliyorum senibenım hem cocuk hem iş birde annem bizde cocuk için kadın oruc eve gidince sofra kur topla temızle cok cok yogunum nasılsın canım
hadi bakalım cicişşşSlm yawrimolar, etiketlerinizi gördüm çok şükür yenilenmek iyi geldi işler acayip yoğunlaştı, birde ramazan telaşı hiç vakit bulamıyorum. Ramazan sonu rahatlarım az kaldı. Ben de özledim sizleri yarın sabah gelirim
Günaydın canımkızlar nasılsınız
bayram için gezi planları filan var mı?
günaydın canım,Günaydın canım
tatil değil ama memleket ziyareti var inşallah
yok kuzum.bi önce kvye geçeceğiz orda toplanırız ikinci günde annemlere araları zaten 1-1,5 saat baya bi hava değişikliği sayılır yanikızlar nasılsınız
bayram için gezi planları filan var mı?
yok kuzum.bi önce kvye geçeceğiz orda toplanırız ikinci günde annemlere araları zaten 1-1,5 saat baya bi hava değişikliği sayılır yani
canım türlü gibi birşeyler yapabilirsin.kız kardeşim pazartesi gelecekmiş.onlarda bayram için geliyorlar yaklaşık 1yıldır görüşemiyoruz.yolda bize uğrayacaklar bir gece yatıp bizden sonra kvsine geçecekler.benim menü hazırlamam lazım el atın bakalım bi
Haftasonu yap zeytinyağlı sarma dolma vs at dolaba.kız kardeşim pazartesi gelecekmiş.onlarda bayram için geliyorlar yaklaşık 1yıldır görüşemiyoruz.yolda bize uğrayacaklar bir gece yatıp bizden sonra kvsine geçecekler.benim menü hazırlamam lazım el atın bakalım bi
dimi ya bencedeİşçiler kardeş patron kalleş!!!!!!!
Ramazanda 1 ay tatil olmalı bence.
biliyorum tatlım o duyguyu her bayram zorselam olsuuun :)
güveç en güzeli suhan
beferim bizim babasızlığımızın ilk bayramı olacak sanırım herkes anneme gelir biz de annemde toplanırız
2 gün sonrası herkes dağılır zaten
eşimin memleketine gideriz kalan zaman da öyle düşünüyorum 3. günü orada olacak şekilde
oyy oyy 05,05,2010 vefat etti babam 9 yıl oldu.sorma hiiç sormaa
senin baban hayatta mı ?
geçen eşimin memlketinde teyzenin eltisi ile tanıştım çok yaşlı 85 var
bana anan baban sağ mı diye sordu annem evet ama babam yok dedim .. dedim ama öldüm desem inan befer(( ya ne zormuş ne acıymış ne zalımmmmmııışşş arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?