2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

oyy oyy 05,05,2010 vefat etti babam 9 yıl oldu.
ah yaa (
beferim (
bilmiyordum Allah rahmet eylesin canım arkadaşım ne iyi anlarsın beni
genç miydi kaç yaşındaydı neden vefat etti..
çok üzüldüm çok (daha yeni yine yıl dönümüymüş bak yaa..
allah ım bizlere sabır selamet versin yaa

ya program baya sardı beni.özellikle karı koca olan yarışmacılar.adam kadına nasıl hayran hayran bakıyor

50yaşındaydı canım benim 22/23 yaşındaydım . kalp krizi canım.
çok zor biliyorum ...aniden oldu alışmak çok zamanı mı aldı.
ama şimdi bebeğe alışmak sanki 9 yıl önceye gittim katmerlendi

arada izliyorum zaten gündüz kuşağı izleyemiyorum şuan öğle arası boş olunca bakıyorum iş yerinde bence eğlenceli.izlerken baya hoşuma gitti.faworim ramazan
tanıdığım bir isim katıldı oraya,zaten rezildi iyice rezil oldu ama oradaki halinden tavrından belli ki kavga etsinler çirkef olsunlar diye de gazlanıyorlar.

50yaşındaydı canım benim 22/23 yaşındaydım . kalp krizi canım.
çok zor biliyorum ...aniden oldu alışmak çok zamanı mı aldı.
ama şimdi bebeğe alışmak sanki 9 yıl önceye gittim katmerlendi
yeni bebek sana can olacak can olacak kuzum.az daha sabır su değerlerin düzene binsin

tanıdığım bir isim katıldı oraya,zaten rezildi iyice rezil oldu ama oradaki halinden tavrından belli ki kavga etsinler çirkef olsunlar diye de gazlanıyorlar.
muhtemelen öyle.çıkardıkları saçlar makyajda kötü zaten.normalde hiç bir kuaför öyle yapamaz.ama çift olarak çok iyiler bence.kadın biraz kıskanç ama çok hoş

muhtemelen öyle.çıkardıkları saçlar makyajda kötü zaten.normalde hiç bir kuaför öyle yapamaz.ama çift olarak çok iyiler bence.kadın biraz kıskanç ama çok hoş
şöyle ki bahsettiğim kişi o şehrin en büyük ve popüler mekanına sahip olduğunu iddia etti, mekanı biliyorum şaka gibi sorsan kimse bilmez.
zaten tecrübe hiç yok yanına sağlam bir usta aradığını biliyorumo kadar rezil yani

hadi o derece yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…