bu günler gayet güzel gündüz sıcak evet ama çok bunaltmıyo yinedeşimdi gideceğiz oralarada şimdi fena hale gelmemiş zamandır sanki
çok ısrara dayanamam :))bu günler gayet güzel gündüz sıcak evet ama çok bunaltmıyo yinede
atlada gel kız hadi :)çok ısrara dayanamam :))
CANIM ÖZEL MESAJIN KAPALI MI BİŞEY SORACAKTIMçok ısrara dayanamam :))
ben gelirim valla siz de gelin inşaallah :)atlada gel kız hadi :)
Nasılsın canım ❤ben gelirim valla siz de gelin inşaallah :)
aslında siz befercimle bir buluşma ayarlasanıza ne güzel olur aynı şehirdesiniz :)
benZipzip- cimle buluşacağım ama havaların düzelmesini bekliyorum.. zaten ankara ekibi bir buluşma ayarlayacağız bakalım :)
biz befercımla aslında çok yakınız benim işeyerim onun evine yakın onun da işyeri benim evime yakınben gelirim valla siz de gelin inşaallah :)
aslında siz befercimle bir buluşma ayarlasanıza ne güzel olur aynı şehirdesiniz :)
benZipzip- cimle buluşacağım ama havaların düzelmesini bekliyorum.. zaten ankara ekibi bir buluşma ayarlayacağız bakalım :)
ben gelirim valla siz de gelin inşaallah :)
balım iyiym sen nasılsınNasılsın canım ❤
Iyiyim bende etiket yapınca geleyim dedim ❤balım iyiym sen nasılsın
ablacığım nasip henüz tarihimiz belli değilOrada olsaydım kesin gelirdim
Günaydınlar oralar sıcaktır tabi ne güzel.
ablacığım nasip henüz tarihimiz belli değil
belki belirlendiğinde sen de burada olursun kim bilir ?
bayram sonrası düşünüyoruz :)
ya gelmen için ben hep etiketleyim seni o vakit :)Iyiyim bende etiket yapınca geleyim dedim ❤
YOK ABLA HİÇ GÜZEL DEĞİL YA
bendeeŞimdilik gelme durumum yok,geldiğim zaman mutlaka haberiniz olur,bende çok isterim görüşmeyi.
Etiketle canım yogun takım bugün kilo bildirimlerinden dolayı cok bakamıyorum diğer topiklere bildirimlere bakıyorum ❤ya gelmen için ben hep etiketleyim seni o vakit :)
ne var ne yok..
şimdiden deyim bayram sonrası ayarla kendini :)
kolaylıklar olsunEtiketle canım yogun takım bugün kilo bildirimlerinden dolayı cok bakamıyorum diğer topiklere bildirimlere bakıyorum ❤
Inşallah bakalım müsait olursak bir gün gelirim ❤
bendee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?