Tesekkur ederim ❤❤
hakkaten öyle oldu yaa bizimde havada yine toz var galiba değil mi
Yazın çok fena oralar:)
şimdi gideceğiz oralarada şimdi fena hale gelmemiş zamandır sanki
abla bir ay önce kesin gel derdim ama ısındı yavaştan o yüzden güzün daha tatlı olurŞu anda iyidir oralar tam vakti aslında gitmerk için
ben gelirim valla siz de gelin inşaallah :)
aslında siz befercimle bir buluşma ayarlasanıza ne güzel olur aynı şehirdesiniz :)
benZipzip- cimle buluşacağım ama havaların düzelmesini bekliyorum.. zaten ankara ekibi bir buluşma ayarlayacağız bakalım :)
biz befercımla aslında çok yakınız benim işeyerim onun evine yakın onun da işyeri benim evime yakın
belki karşılaşıyor bile olabiliriz :)
Şu anda güxzeldir hazirandan sonrası dehşet yani biliyorum oraları.
abla bir ay önce kesin gel derdim ama ısındı yavaştan o yüzden güzün daha tatlı olur
aynen öyle ablacığımm
canın sağolsun kebab ne ki kurba olsun kebab sanaOcak ayında gelmiştim mersine,gömlekle gezdim resmen .
Hafif sıcak olur rahatçanada gexilir şimdi,birde kebab yedimmi tamamdır:))
canın sağolsun kebab ne ki kurba olsun kebab sana
GEL TABİ CANIM GEL NEDEN OLMASINben bu yaz bir gel git yapacağom mersine mutlaka geleceğim yanına beferim :)
tabi sen d eistersen gelmemi
YOK ABLA ikiside değil gaziantepNeysesakinim sen mersindemisin yoksa,ben adana diye biliyordum.
adanada mıSağol befercim yemiş kadar oldum inan,her gelişimizde genelde yediğimiz bir yer var,havaalanından çıktıktan sonra uğrayıp yiyoruz.Acayip güzel oluyor .
YOK ABLA ikiside değil gaziantep
adanada mı
aynen canım ramazan geçsin bi kahve içelim mutlaka :)evet olabilir ama görüşelim dedik ramazan olduğu için kaldı eğer istersen görüşebiliriz
gel gel bende beklerimben bu yaz bir gel git yapacağom mersine mutlaka geleceğim yanına beferim :)
tabi sen d eistersen gelmemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?