aynı canım geldik bakalım. bu hafta güzel geçsin inşallah. ama daha bu hafta bitmeden tatil dönüşü çamaşırları düşünüyorumçok şükür canım geldik yeni bir hafta hafta sonunu iple çekiyorummmm
sen ne yapıyorsun
ÇOK ŞÜKÜR İYİYİM canım.naptınız kızlar.nasılsınız
ooo baya iş yapmışsın.benimde yorucu geçti.cumartesi bende temzilik yaptıım.pazar çamaşır vs.bi ara dışarı çıktım alışveriş için kendime bişeyler bakayım deim.bişey beğenemedim.ÇOK ŞÜKÜR İYİYİM canım.
cumartesi evde idim.
camları sildim.
kapıları sildim.
wc leri detaylı temizledim.
evi sildim süpürdüm .
mutfağın perdesini yıkadım.
epey yoruldum epey iş yaptım. akşamda kv de davet vardı oraya gittik. pazar günü yastık yorgan filan vardı onları yıkadım. pek iş yapamadım alışverişe gittik. pek verimli geçmedi.
kııızzz daha ne yapacan maşallah bi sürü iş halletmişsinÇOK ŞÜKÜR İYİYİM canım.
cumartesi evde idim.
camları sildim.
kapıları sildim.
wc leri detaylı temizledim.
evi sildim süpürdüm .
mutfağın perdesini yıkadım.
epey yoruldum epey iş yaptım. akşamda kv de davet vardı oraya gittik. pazar günü yastık yorgan filan vardı onları yıkadım. pek iş yapamadım alışverişe gittik. pek verimli geçmedi.
valla ipin ucu kaçmadan yapayım dedim. salonun perdeleri kaldı.kııızzz daha ne yapacan maşallah bi sürü iş halletmişsin
sağol canım benim ipin ucu kaçamadan yapayım dedim evdeyken dura dinlene yaptım çok iş değil de çok fazla ayakta kalamıyorum hemen yoruluyorum o yüzden .ooo baya iş yapmışsın.benimde yorucu geçti.cumartesi bende temzilik yaptıım.pazar çamaşır vs.bi ara dışarı çıktım alışveriş için kendime bişeyler bakayım deim.bişey beğenemedim.
iyi yapmışsın canım rahatlamışsındır en azındanvalla ipin ucu kaçmadan yapayım dedim. salonun perdeleri kaldı.
onu gözüm kesmedi.
bende işe başlamadan önce yapmıştım 2ay oldu artık ufaktan yapmak lazımooooo herkes temizliğe dalmış, ben ramazanın ilk haftası yaptım kurbanın ilk haftasına kadar daha da yapmam
ben artık temizlik defterini kapadım,elimde olsa evi kapatmak istiyorumbende işe başlamadan önce yapmıştım 2ay oldu artık ufaktan yapmak lazım
eşinin ailesi gelsin o vakit temizlik yaparsınben artık temizlik defterini kapadım,elimde olsa evi kapatmak istiyorum
befercim
geliyorlar bayram sabahı bendelereşinin ailesi gelsin o vakit temizlik yaparsın
büyük evmisiniz siz neden sendeler lengeliyorlar bayram sabahı bendeler
öğlen de ben memlekete kaçıyorum.
naptınız bayram için karar verdinmi.sağol canım benim ipin ucu kaçamadan yapayım dedim evdeyken dura dinlene yaptım çok iş değil de çok fazla ayakta kalamıyorum hemen yoruluyorum o yüzden .
eşimde çıkalım dedi üst baş için ben istemedim kalabalım hafta sonu gözüme geldi
hadi yaatünaydın olsun ..
ya ben nasıl unuttum yaaa
annemleri bahçede ağırladım off yaa .. herşeyi orada hazırladım ama bir resim çekmedim.. ne hazırlama süreci ne sıfra ://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?