2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

naptınız kızlar.nasılsınız
ÇOK ŞÜKÜR İYİYİM canım.
cumartesi evde idim.
camları sildim.
kapıları sildim.
wc leri detaylı temizledim.
evi sildim süpürdüm .
mutfağın perdesini yıkadım.
epey yoruldum epey iş yaptım. akşamda kv de davet vardı oraya gittik. pazar günü yastık yorgan filan vardı onları yıkadım. pek iş yapamadım alışverişe gittik. pek verimli geçmedi.

ooo baya iş yapmışsın.benimde yorucu geçti.cumartesi bende temzilik yaptıım.pazar çamaşır vs.bi ara dışarı çıktım alışveriş için kendime bişeyler bakayım deim.bişey beğenemedim.

kııızzz daha ne yapacan maşallah bi sürü iş halletmişsin

ooo baya iş yapmışsın.benimde yorucu geçti.cumartesi bende temzilik yaptıım.pazar çamaşır vs.bi ara dışarı çıktım alışveriş için kendime bişeyler bakayım deim.bişey beğenemedim.
sağol canım benim ipin ucu kaçamadan yapayım dedim evdeyken dura dinlene yaptım çok iş değil de çok fazla ayakta kalamıyorum hemen yoruluyorum o yüzden .
eşimde çıkalım dedi üst baş için ben istemedim kalabalım hafta sonu gözüme geldi

tünaydın olsun ..

ya ben nasıl unuttum yaaa
annemleri bahçede ağırladım off yaa .. herşeyi orada hazırladım ama bir resim çekmedim.. ne hazırlama süreci ne sıfra ://

naptınız bayram için karar verdinmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…