sabah çorba ve kuru fasulye yaptım.akşam eve geçince eşim pilavı yapar.bende etli bir ana yemek yaparım.tavuk haşlıyacağım pilavın üstüne.salata,cacık,humus,bide tarator yapacağım.börekte dün yapıldı.mikrodalgada ıstıp onuda ortaya servis edeceğim.bide muhallebili kadayıf yapacağım tatlı.eşim hazır alırız dedi.olmadı hazırda alsın ortaya karışık bi tabah hazırlarım.bu arada iftariyelik unuttum ben.hurma bitmişti dün aaa yazınca aklıma geldipardon canım. hazırlık yaptın mı diyordur bir şeyler hazırlayacağım diye
ne bileyim ben öyle canları istemiş, ben zaten yoğun çalışıyorum ne temizlik ne yemek var olduğu kadar hiç hazırlanacak durumda değilim takılmam yani rahatımdır söylemesi ayıpbüyük evmisiniz siz neden sendeler len
sabah çorba ve kuru fasulye yaptım.akşam eve geçince eşim pilavı yapar.bende etli bir ana yemek yaparım.tavuk haşlıyacağım pilavın üstüne.salata,cacık,humus,bide tarator yapacağım.börekte dün yapıldı.mikrodalgada ıstıp onuda ortaya servis edeceğim.bide muhallebili kadayıf yapacağım tatlı.eşim hazır alırız dedi.olmadı hazırda alsın ortaya karışık bi tabah hazırlarım.bu arada iftariyelik unuttum ben.hurma bitmişti dün aaa yazınca aklıma geldi
bence gayet uygun ben kabul ederim böyle bir menüyü daha ne olsunhurma ,kayısı,peynir,zeytin uygunmudur kızlar
cumartesipazar kalabalık olur kuaför cumadan hallet bence debenimde kuaföre gitmem lazım.cumaya halletmem lazım.haftasonu geçiyoruz kvye.
ellerine sağlık daha ne olsunonlara da menüm
patates karışık kızartma sebze
köfte
bir de et tava onu da kaşarlayıp fırına sürerim
şehriyeli yoğurtlu tavuk çorbası
kereviz salatası
avakado salatası
komposto
mısırlı pilav
yetişirse barbunya pilaki yapacağım..
iş çıkışında hazırlık yapacağım için şans artık :)
ELLERine sağlık arkadaşım neler neler hazırlamışşın valla sabahtan kaçta kalktın hazırladın bunlarısabah çorba ve kuru fasulye yaptım.akşam eve geçince eşim pilavı yapar.bende etli bir ana yemek yaparım.tavuk haşlıyacağım pilavın üstüne.salata,cacık,humus,bide tarator yapacağım.börekte dün yapıldı.mikrodalgada ıstıp onuda ortaya servis edeceğim.bide muhallebili kadayıf yapacağım tatlı.eşim hazır alırız dedi.olmadı hazırda alsın ortaya karışık bi tabah hazırlarım.bu arada iftariyelik unuttum ben.hurma bitmişti dün aaa yazınca aklıma geldi
hurma ,kayısı,peynir,zeytin uygunmudur kızlar
kuru fasulyeyi dünden ıslamıştım saat yedi olmamıştı galiba uyandığımda hemen koydum ocağa.birazda işe geç geldim sayılır sekiz buçuğa geliyorduELLERine sağlık arkadaşım neler neler hazırlamışşın valla sabahtan kaçta kalktın hazırladın bunları
bilmezmiyimne bileyim ben öyle canları istemiş, ben zaten yoğun çalışıyorum ne temizlik ne yemek var olduğu kadar hiç hazırlanacak durumda değilim takılmam yani rahatımdır söylemesi ayıp
8 mi normalde mesainkuru fasulyeyi dünden ıslamıştım saat yedi olmamıştı galiba uyandığımda hemen koydum ocağa.birazda işe geç geldim sayılır sekiz buçuğa geliyordu
buyrun sizde gelin beferimbence gayet uygun ben kabul ederim böyle bir menüyü daha ne olsun
evet olmadı perşembe.iş durumuma göre bakmam lazımcumartesipazar kalabalık olur kuaför cumadan hallet bence de
evet sekiz beş.tam çıkıyordum eşim kapattı hatta fasulyenin altını.ama ikisini hallettim nedicede.geriye kalanı eşimle yaparız8 mi normalde mesain
.ellerine sağlık
üleynnnn biraz ara verdim diye benim yazdıklarıma bile befercim diye yanıt veriyorsun eshefle kınadım senibuyrun sizde gelin beferim
üleynnnn biraz ara verdim diye benim yazdıklarıma bile befercim diye yanıt veriyorsun eshefle kınadım seni
hadi bakalım.merakla bekliyorum.kuşunun adımıydı doranick değiştirecem bayram sonu, dora kızımın adıydı.
artık kendime özgü bişeyler yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?