- 20 Mart 2008
- 142.079
- 214.212
- 1.423
- 60
geçmiş olsun ablacım, sonuçların da iyi olur inşallah.Selamlar hanımlar doktordan geldim şimdi,smearalındı bide idrar tahlili,sonuçlara göre bakalım artık.
Bende bide mesane sarkması var birazcık,doktor sonuçlar gelsin ona göre bakarız dedi.
Bide fitil verdi işte.
geçmiş olsun ablacım, sonuçların da iyi olur inşallah.
kız en son benim çocukluğumda fön 4 liraydı.
neyse memnunsan sorun yok ucuz olması daha iyi.
ay ne güzel.benimde antakya tarafına gidesim var.eşime dedim.çocuklara bakarım kardeşinle gidin dedi.ama çokta istek oluşmadı.belki ilerki bi tarihte.senelik iznine ayrıldığımda
bende ayakkabım var düz siyah çok kullanmadım.şık bi bluz bulrsam alayım dedim
Selamlar hanımlar doktordan geldim şimdi,smearalındı bide idrar tahlili,sonuçlara göre bakalım artık.
Bende bide mesane sarkması var birazcık,doktor sonuçlar gelsin ona göre bakarız dedi.
Bide fitil verdi işte.
yuh o ne be .. burada bile o kadar pahalı değil.. semtine göre hatta.. sen neredeydin suhan ben kaçırmışımbizde dolar yükseldikçe fiyatlarıda yükseltiyorlarröfleyi 250den aşağı yaptırazsın.
geçmişler olsun ablacığımSelamlar hanımlar doktordan geldim şimdi,smearalındı bide idrar tahlili,sonuçlara göre bakalım artık.
Bide fitil verdi işte.
ablaa geçmiş olsun genel bir kontrol olmuş güzel olmuş.
bu mesane sarkması ne kötü bir şey.
sosyal hayatı çok kötü etkiliyor.
inş iyi gelir sonuçların
geçmiş olsun abla.idrar tutmada sıkıntı varmıydıSelamlar hanımlar doktordan geldim şimdi,smearalındı bide idrar tahlili,sonuçlara göre bakalım artık.
Bide fitil verdi işte.
ne güzel eşinin sevmeside iyi bişey bence.ünv den arkadaşlarım var. eşim pek istemedi başta ama sonra sevdi şimdi o diyor ara gidelim diye
maraş kuzucumyuh o ne be .. burada bile o kadar pahalı değil.. semtine göre hatta.. sen neredeydin suhan ben kaçırmışım
geçmişler olsun ablacığım
geçmiş olsun abla.idrar tutmada sıkıntı varmıydı
ay canım kuzenim sütçü imamda okumuştu yıllar evvelinde babamla annem ziyaretlerine gitmişti.maraş kuzucum
aa yakınmışız suhancımmaraş kuzucum
anam ben orada okudum unıv :)maraş kuzucum
Nasılsınız kızlar:)
ne güzel eşinin sevmeside iyi bişey bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?