çok geçmiş olsun abla. inş önlem alırsın kısa sürede geçer giderÇokj sağol befercim,sarkma çok fazla değil gerçide ilerisi için önlem almakta fayda var yani.
İnşallah bakalım arık nasıl çıkacak,bayram sonrasına kaldı,randevu alamıyorum burada 15 günlük periyodik sistem devreye giriyor.
aman iyi diylim iyi olsun napıyorsuniyiyiz kuzucan nasılsın
iyi ol iyi ol tatlım ne olsun işteyim. süt iznin hangi vakitlerde nasıl planladın?aman iyi diylim iyi olsun napıyorsun
ınsallah canım :) 4 gun calısıyorum cuma gunu evdeyım keske bu ıznı cocuklar okula baslayana kadar yapsalar oglum cok ozluyor zateniyi ol iyi ol tatlım ne olsun işteyim. süt iznin hangi vakitlerde nasıl planladın?
çok geçmiş olsun abla. inş önlem alırsın kısa sürede geçer gider
ınsallah canım :) 4 gun calısıyorum cuma gunu evdeyım keske bu ıznı cocuklar okula baslayana kadar yapsalar oglum cok ozluyor zaten
merhaba ablam şükür iyi ayın 9 unda 10. ayımız doluyor cok ozluyorum yüreğim şişiyorSelam canısı,nasılsın bebek nasıl iyimi kaç aylık oldu bebeğin.
merhaba ablam şükür iyi ayın 9 unda 10. ayımız doluyor cok ozluyorum yüreğim şişiyor
sukur abla buyudu :) evet basladım işe bazen bırak git diyor şeytan sonra diyorum iyi şartlara ihtiyacı varMaşallah büyümüş bile annesi,sen işe başladın demi özlemen gayet normal canısı,çalışan anneninde durumları maalesef böyle işte.
yarım gün çalışmaya nasıl baktı şirket uygulamada yapanlar varmış? yada biraz ücretsiz izin alsan. tabi mali olarak zor olurınsallah canım :) 4 gun calısıyorum cuma gunu evdeyım keske bu ıznı cocuklar okula baslayana kadar yapsalar oglum cok ozluyor zaten
sukur abla buyudu :) evet basladım işe bazen bırak git diyor şeytan sonra diyorum iyi şartlara ihtiyacı var
nasılsın çiçeğimgünaydın minnoşlarrrr
Günaydınlar hanımlar.
günaydın hanımlar nabersinizgünaydıınn
günaydın hanımlar nabersiniz
iyidir abla nolsun.işteyim.bayram telaşı başalr artık bugünden sonra bizdeGünaydınlar,ben iyiyim sağol sen nasılsın.
iyidir abla nolsun.işteyim.bayram telaşı başalr artık bugünden sonra bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?