- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
geçmiş olsun yawrucukmelaba baby
sağolasın canımcımgeçmiş olsun yawrucuk
dinlenip, hasret gidermek için iyi bir tatil oldu bayram.bugün pek halim yok.perşembe çocuklara alışveriş yapacağım iş çıkışı.cuma iş çıkışı kuaför.cumartesi kendime bişeyler bakayım.dolabımdan bişeyler kafamda tasarladım ama yinede bakacağım.pazar günü geçecekmişiz kvye.çarşambada annemlere.herkes toplanıyor çok şükür.kız karseşimle hasret gideremedik yol yorunluğu vardı yinede sahura kadar konuştuk dertleştik.çarşamba ctesi arasıda annemlerde kalmayı planlıyorum.
çok iyi fiyata boyatmışsın.bizimkiler neredeyse kaşa bıyığa alıyor okdar
vallaha ya çok iyi oldu.azcı kafa dağıtırızdinlenip, hasret gidermek için iyi bir tatil oldu bayram.
ne güzel
iyidir ramazanın son günleri son geçiyor bu sıcaklarla ama şükür halimize :) sizlerden ne var ne yok
valla güzelde yapıyorlar canım fön 4 kesim 10 dahaçok çok ucuz bence
benim annemlerin olduğu yerde var aslında kadın güzel yapıyor fiyatları uygun kesim boya baya uyguna geliyor ordamı yaptıram dedim ama saçlarım çok beyaz annem görese bi ton laf sayarvalla evin karşısında bir kuaför var epey indirimli yapıyor millet ombreyi filan 100 yaptırıyor.benim o tür şeylerle işim yok
bugün pek halim yok.perşembe çocuklara alışveriş yapacağım iş çıkışı.cuma iş çıkışı kuaför.cumartesi kendime bişeyler bakayım.dolabımdan bişeyler kafamda tasarladım ama yinede bakacağım.pazar günü geçecekmişiz kvye.çarşambada annemlere.herkes toplanıyor çok şükür.kız karseşimle hasret gideremedik yol yorunluğu vardı yinede sahura kadar konuştuk dertleştik.çarşamba ctesi arasıda annemlerde kalmayı planlıyorum.
bizde dolar yükseldikçe fiyatlarıda yükseltiyorlarvalla güzelde yapıyorlar canım fön 4 kesim 10 daha
benim annemlerin olduğu yerde var aslında kadın güzel yapıyor fiyatları uygun kesim boya baya uyguna geliyor ordamı yaptıram dedim ama saçlarım çok beyaz annem görese bi ton laf sayar
evet yabu tatil herkese çok iyi gelecek canım
burda da öyle canım gecen arakdaş gitmiş yaptırmış 300 tl oda tutmamış berbat olmuştu tekrar başka yere gidip bir sürü para döküp geri eski rengine dönmüşbizde dolar yükseldikçe fiyatlarıda yükseltiyorlarröfleyi 250den aşağı yaptırazsın.
iyi etmşsin kuşum.üst baş aldınmışimdi bayram diye burda yaptır sonra kesim vs için oraya gidersin. valla senin gazınla gittim yaptırdım işte
belki bizde bayramın sonu yada cuma günü hataya gideceğiz arkadaşların yanına daha belli değilevet ya
evde kışın eşim keten güzel bir bluz almıştı daha bir defa giydim onu giyerim boşa para vermeyim diyorum. ayakkabıda yeni aldım daha hiç giymediğim evde 3 çift variyi etmşsin kuşum.üst baş aldınmı
kız en son benim çocukluğumda fön 4 liraydı.valla güzelde yapıyorlar canım fön 4 kesim 10 daha
ay ne güzel.benimde antakya tarafına gidesim var.eşime dedim.çocuklara bakarım kardeşinle gidin dedi.ama çokta istek oluşmadı.belki ilerki bi tarihte.senelik iznine ayrıldığımdabelki bizde bayramın sonu yada cuma günü hataya gideceğiz arkadaşların yanına daha belli değil
bende ayakkabım var düz siyah çok kullanmadım.şık bi bluz bulrsam alayım dedimevde kışın eşim keten güzel bir bluz almıştı daha bir defa giydim onu giyerim boşa para vermeyim diyorum. ayakkabıda yeni aldım daha hiç giymediğim evde 3 çift var
pantolun yada etek alırım belki altına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?