Yok ben istanbuldayım.
Olacak o kadar tabi,ben kızımada diyorum milyonlarca anne var çocuğunu bırakan diyorum biraz daha sert düşğnmek lazım bunda.
oyle tabıkı suanda herkes calısıyor hayat cok pahalı zaten cıkarsam ıstedıgım egıtımı vermemtabıkı Allah saglık verır calısabılırsek guzel olur yoksada yapacak bırsey yok
abla annen Ankarada değil mi? sen istanbuldasın onu bilyorum
ben onu kast etmiştim ablacığımmmOrası öyle tabi,çalışmak eline para geçmesi budahada güzel,öncelik bebeğin elbette.
Annem Ankara'da evet.
bu hafta oruç değildim. bişeyler yemeye gittik ama genelde de hep bi iş çıkıyoalış veriş için mi
oyle ablacım para olunca ölmüyorsun bile artık o kadar düzen bozuk baksana ıbrahim tatlıses ölemedi biz olsak orda ölürdük :):)Orası öyle tabi,çalışmak eline para geçmesi budahada güzel,öncelik bebeğin elbette.
Annem Ankara'da evet.
ben onu kast etmiştim ablacığımmm
oyle ablacım para olunca ölmüyorsun bile artık o kadar düzen bozuk baksana ıbrahim tatlıses ölemedi biz olsak orda ölürdük :):)
malesefAynen paran varsa he rimkanın var artık.
dora nasılsın tatlımekranı açtım 2 satır okudum,uyukluyordum pc başında.
siz yazın ben takipteyim okuyorum ama yazmaya takatim yok
iyidir canım,ramazan çarptı uykudan gözüm açılmıyor,tek gözle okuyorum yazdıklarınızı.dora nasılsın tatlım
ekranı açtım 2 satır okudum,uyukluyordum pc başında.
siz yazın ben takipteyim okuyorum ama yazmaya takatim yok
maleseftabı bunlar bizim planımız kader ne gosterır bılıyorum
Ne habersin doracım.
iç güveyinden hallice ablacım,tek dert susuzluk sıcak uykusuzluk az kaldı inşallah bi memleket havası alıp gelsem birşeyim kalmayacak
sen nasılsın, kosturmaca bitti mi?
valla orda içerde kokudan ben yemek yiyemiyorum yani balkonda belki ama içerde o yağ kokusu filan beni çok kötü yapıyorbu hafta oruç değildim. bişeyler yemeye gittik ama genelde de hep bi iş çıkıyo
alışverişi de hiç sevmem aslında normalde. ama işte dediğim gibi hep bişeyler çıktı
abiye ye karar verdin mi?Mesajın alıntının içinde kalmış,az kaldı artık son günler havadaısındı artık susuzluk zor tabi.
Bende ne olsun bayramda bizde yokuz gideceğiz yeğenin nikahı var sonrada düğün olacak.
oyle ablacım para olunca ölmüyorsun bile artık o kadar düzen bozuk baksana ıbrahim tatlıses ölemedi biz olsak orda ölürdük :):)
abiye ye karar verdin mi?
güzel sade bi elbiseydi,güle güle giy o haldeAldım bile siyah vardıya onu aldım,boyuda yapıldı hazır yani.
güzel sade bi elbiseydi,güle güle giy o halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?