2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

adana urfa antep yerim sıkıntı yok hepsinde güzel.

oo baya geniş kapsamlı doğu turuna çıkmışsınız

İlkj defa gittim bende,mardin çok değişik geldi tepede evler en yukardan şehre bakmak çok güzeldi.
Oranın etleride muhteşemdi varya.
Coğrafyası çok etkiledi beni,dağların arkasında savaşın olduğunu biliyorsun işte o anda yere çöktüm öyle baktım o dağlara yutkundum sadece gözlerim doldu.Anlatılmaz yaşanır ya öyle oldu bende.

Offf kiii offf demi,soğanda tüyo vereyim bende dünürden öğrendim,soğanı söğüş doğrayıp direk suyun içine atıyor tuzda katıyor.Vaktin varsa bekle acısı çıkıyor yemeside güzel oluyor.
bende ince ince doğruyorum sonra tuzluyorum iyice ovuyorum sonra sudan geçiriyorum.iyice suyunu süzüp temiz bir bezin arasında kurumasını bekliyorum.sonra sumaklayıp tuzlayıp hop mideye.bazen maydonozda kıyıyorum

bende çok istiyorum oralara.karadeniz tarafonada gitmedim ben yaa.orayıda çok istiyorum

yemek muhabbetinden çıksak mı acep..
3 gündür yemeğe hasret kaldım bir de oruç
okudukça ağzımın suyu akıyo da ayıptır sölemesi
çok eziyet etme kendine zaten oruçlusun.makul şekilde etini,çorbanı salatanı ye bence kuzum

bende ince ince doğruyorum sonra tuzluyorum iyice ovuyorum sonra sudan geçiriyorum.iyice suyunu süzüp temiz bir bezin arasında kurumasını bekliyorum.sonra sumaklayıp tuzlayıp hop mideye.bazen maydonozda kıyıyorum

Bend eöyle yapıyordum önceden bak böylw dene sud beklet vaktin varsa özellikle beyaz soğanda güzel oluyor.
Bide sumak filannn offffff.

bende çok istiyorum oralara.karadeniz tarafonada gitmedim ben yaa.orayıda çok istiyorum

Karadenixi bend görmedim.

yemek muhabbetinden çıksak mı acep..
3 gündür yemeğe hasret kaldım bir de oruç
okudukça ağzımın suyu akıyo da ayıptır sölemesi

Diğer tarife geçeyimmi

yok suhancım bugünü de geçirisem son 3 günüm kalıyor inşaallah.. bozmayacağım kararlıyım.. en kötüsünü atlattım önümde kebaplar dolamalartatlılar of off.. geçti gitti de ben hurma kemirdim karşıların da

iyi dayanmışsın kuzum

çok kişi öyle diyor valla..
dün kardeşlerimi yemeğe çağırdım, bana diyorlar ki kızım yemiyorsun evden misafri de eksik etmiyorsun dışarı yemeklerinden çıkmıyorsun yazık sana be gelmeyelim flan dedi
çok acıklıyım çok

bide böyle deneyeyim

Dene bak acılığı gidiyor elma gibi yiyon sonra .

Sen bide diyet yapıyon demi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…