afiyet olsun ablaMinnak bir yer görsen varya,yoldan geçsen görüp girmezsin içeriye,gerçek lezzetler orada aslında bide ben çok severim salaş yerleri.
evet küçük başın eti daha lezzetlidir kebapta.kuruk yağı falanda ekliyorlar.kokusunu almadığım sürece severim ben küçük başın kebabını.mesela adanadaki de lezzetlidir hatta bence urfanınkiden daha lezzetlidir
evet çok uygun bende fincan almıştım ikilierden.Mutlaka biri diyecekki ancak öyle gidip yiyeceksin.
Bzdede dünür öğrenmiş öyle gidip yemiştik.
Urfadan bakır tava aldım yumurta için mesela,buraya göre fiatları neredeyse yarı yarıya uygundu.
oo baya geniş kapsamlı doğu turuna çıkmışsınız
ya sebzede severim ama çiğ olarak.genelde salata şeklinde
evet çok uygun bende fincan almıştım ikilierden.
bende ince ince doğruyorum sonra tuzluyorum iyice ovuyorum sonra sudan geçiriyorum.iyice suyunu süzüp temiz bir bezin arasında kurumasını bekliyorum.sonra sumaklayıp tuzlayıp hop mideye.bazen maydonozda kıyıyorumOfff kiii offf demi,soğanda tüyo vereyim bende dünürden öğrendim,soğanı söğüş doğrayıp direk suyun içine atıyor tuzda katıyor.Vaktin varsa bekle acısı çıkıyor yemeside güzel oluyor.
bende çok istiyorum oralara.karadeniz tarafonada gitmedim ben yaa.orayıda çok istiyorumİlkj defa gittim bende,mardin çok değişik geldi tepede evler en yukardan şehre bakmak çok güzeldi.
Oranın etleride muhteşemdi varya.
Coğrafyası çok etkiledi beni,dağların arkasında savaşın olduğunu biliyorsun işte o anda yere çöktüm öyle baktım o dağlara yutkundum sadece gözlerim doldu.Anlatılmaz yaşanır ya öyle oldu bende.
çok eziyet etme kendine zaten oruçlusun.makul şekilde etini,çorbanı salatanı ye bence kuzumyemek muhabbetinden çıksak mı acep..
3 gündür yemeğe hasret kaldım bir de oruç
okudukça ağzımın suyu akıyo da ayıptır sölemesi
bende ince ince doğruyorum sonra tuzluyorum iyice ovuyorum sonra sudan geçiriyorum.iyice suyunu süzüp temiz bir bezin arasında kurumasını bekliyorum.sonra sumaklayıp tuzlayıp hop mideye.bazen maydonozda kıyıyorum
bende çok istiyorum oralara.karadeniz tarafonada gitmedim ben yaa.orayıda çok istiyorum
yemek muhabbetinden çıksak mı acep..
3 gündür yemeğe hasret kaldım bir de oruç
okudukça ağzımın suyu akıyo da ayıptır sölemesi
ablacığım kurban olayım yokBend eöyle yapıyordum önceden bak böylw dene sud beklet vaktin varsa özellikle beyaz soğanda güzel oluyor.
Bide sumak filannn offffff.
Karadenixi bend görmedim.
Diğer tarife geçeyimmi
ablacığım kurban olayım yok
CANSIN CAANN :)Oyyyy kıyamamam valada billada yok
CANSIN CAANN :)
bide böyle deneyeyimBend eöyle yapıyordum önceden bak böylw dene sud beklet vaktin varsa özellikle beyaz soğanda güzel oluyor.
Bide sumak filannn offffff.
Karadenixi bend görmedim.
Diğer tarife geçeyimmi
iyi dayanmışsın kuzumyok suhancım bugünü de geçirisem son 3 günüm kalıyor inşaallah.. bozmayacağım kararlıyım.. en kötüsünü atlattım önümde kebaplar dolamalartatlılar of off.. geçti gitti de ben hurma kemirdim karşıların da
bide böyle deneyeyim
çok kişi öyle diyor valla..
dün kardeşlerimi yemeğe çağırdım, bana diyorlar ki kızım yemiyorsun evden misafri de eksik etmiyorsun dışarı yemeklerinden çıkmıyorsun yazık sana be gelmeyelim flan dedi
çok acıklıyım çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?