iş gereği gitti tatil değilkiYANİ BENDE @little dora gibi düşündüm acaba sende mi tuhaflık ver bizde mi
kahrolası ekmek parasıyaw gitsin gelsin eğlensin yawru ne duygusallığı
ne güzel dünyası değişir yavru bir şey olmaziş gereği gitti tatil değilki
kapadım yeter bugünlük sılayla mabeli açtım yüreğim kaldırmadı yarıda kapadımmüzikle aram yok hele duygusal ıyyykkk
dinle dinle senin duygusal olasın var hiç bozma bencekapadım yeter bugünlük sılayla mabeli açtım yüreğim kaldırmadı yarıda kapadım
dinleye dinleye göçüyorsunuz gerek yok bence dekapadım yeter bugünlük sılayla mabeli açtım yüreğim kaldırmadı yarıda kapadım
oda arkaadaşım geldi bahane oldu kapatmaya yoksa gözlerim şiş gidecektim evedinle dinle senin duygusal olasın var hiç bozma bence
kapattım zatı gülo .göçmeye gerek yok bayram üstü bayram üstüdinleye dinleye göçüyorsunuz gerek yok bence de
diyorum size 300-500lü şarkılar lazım bize hayat zaten sıkıcıoda arkaadaşım geldi bahane oldu kapatmaya yoksa gözlerim şiş gidecektim eve
bayramdan sonra kimse kaybolmasın.akalım.yapalım 300-500diyorum size 300-500lü şarkılar lazım bize hayat zaten sıkıcı
nerden bu enerji kuzucandiyorum size 300-500lü şarkılar lazım bize hayat zaten sıkıcı
:) bende tek simit sarayı zaten.valla orda içerde kokudan ben yemek yiyemiyorum yani balkonda belki ama içerde o yağ kokusu filan beni çok kötü yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?