- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
enerji zaten yok sıfır bari ruhumuzu bu şarkılar emcüklemesinnerden bu enerji kuzucan
ben severim avmde gezmeyide yemek yemeyide.:) bende tek simit sarayı zaten.
simitten gına geldi Allah affetsinde yani
diek modumu oşekilde yükseltiyorum sabahları ben.arabada açıyorum baya yüksek.bide işe başlamadan şöyle bi dinliyorum ohh tüm gün düşmesin diye enerjimenerji zaten yok sıfır bari ruhumuzu bu şarkılar emcüklemesin
ben de magnum istiyorum eve giderken alayım hatta 2 tane alayım 1 kesmez.içim yanıyorçıkacağım birazda.direk çarşıya.ordan eve yemek bide şöyle browni tadında ıslak keke yapacağım bol kakolu canım istedi.midem ezildi
dün bizim üç silahşörler almış benim hakkım duruyordu daha dolapta.ben de magnum istiyorum eve giderken alayım hatta 2 tane alayım 1 kesmez.içim yanıyor
ay yok ben alışverişte çok sıkıcıyımdır.ben severim avmde gezmeyide yemek yemeyide.
iinnşallah inşallah canımbayramdan sonra eski modumuza dönelim.herkesler mümkünse burda olsun
yeter bu kadar aylaklık di mi amabayramdan sonra eski modumuza dönelim.herkesler mümkünse burda olsun
iyi tatiller canımcım, dinlen eğlen gez toz.kızlar hepinizi öpenze.özleyin beni
orası güzel bak ayak altı kolay yeri ama üst katlar basıyor beni:) bende tek simit sarayı zaten.
simitten gına geldi Allah affetsinde yani
öpüyorum yanakların dannnbenim mesai de biter artık azcık gidip uyuyayım iftara kadar.
yarın görüşürüz kızçeler.
yarın gellll unutma biziii.kızlar hepinizi öpenze.özleyin beni
günaydın ablaGünaydınlar hanımlar.
günaydın abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?