yok belirlemedikGünü belli değil o vakit
bilmiyordum hiç görmedimHer ikisi de minnoşum kazen böyle bir açıklaması vardı bi ara
hoşgeldinGünaydın herkese
gerçekten öyle olmuş :))Çok ironik bir durum şuan yaşadığım
enerji sektöründe çalışıyorum elektrikler gitti bizde şuan elektrik yok
Oturuyorum öylece
Hoşbuldum teşekkürlerhoşgeldin
selamlarHoşbuldum teşekkürler
Selammselamlar
nasılsın.yeni üyesin galiba.naparsın ne edersinHoşbuldum teşekkürler
Taze gelin gibi hissettim kendiminasılsın.yeni üyesin galiba.naparsın ne edersin
iyi etmişsin.kafan dağlır.evlimisinTaze gelin gibi hissettim kendimişuanlık ev hanımı modundayım.İş arıyorum. Hep bişey arayacak olsam nette kendimi ilk bulduğum yer burasıydı, en son dedim ki neden üye olmuyorum
Evlenmek isteyen bekarlardanımiyi etmişsin.kafan dağlır.evlimisin
Evlendiğim günden beri sorun aslinda burda paylasmistim aslında yazmıştım cok zor zamanlar geçirdimözel olmassa nedir ki sorun
Allah iyiye yöneltsin inşaallahEvlendiğim günden beri sorun aslinda burda paylasmistim aslında yazmıştım cok zor zamanlar geçirdim
InşallahAllah iyiye yöneltsin inşaallah
evliyim ben.yokmu görüştüğün birileriEvlenmek isteyen bekarlardanımSiz? Gerçekten çok güzel kafa dağılıyor, insan sıkıntısını stresini gideriyor.
Allah huzurunuzu bozmasınevliyim ben.yokmu görüştüğün birileri
Canım bi kere güleryüzün yeterliydi iş ortamı sonuçta. Ama itiraf ediyim bu kadar samimi ve içten olacağını beklemiyordum. Bi acaba yaşamadım değil girmesemmi diye ama iyiki girmişim daha rahat koşullarda tekrarlarız bunu. Ayrıcaa tontonluğunu değil ama tatlılığını görmüş oldum evetBugün akşam üzere iş çıkışı çok güzel bir şey olduamesia beni görmeye iş yerine geldi çok güzel bir supriz oldu onu bazı teknik şartlardan dolayı pek ağırlayamadım ama en kısa sürede görüşelim istedik.
Çok iyi yaptın geldiğin için çok teşekkür ederim
Bütün ton tonluğumuda görmüş oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?