Sizin oralar yazın cook sıcak oluyordurçok şükür yuvarlanmaca ne olsun canım benim sıcaklar arttıda arttııı
önümüzdeki ay içinde olur inşaallah bakalım kısmet :)buluşma ne zaman?
nasıl anlamadım ne yasak watsap grubu kurmak mıbunu böyle açık yazma yasak watsap grubu
evet duymuştum ben de ... yıllar ay.. aylar gün.. günlerde saat gibi geçecek ://kıyamet alameti derler ya hani
Götürdüm antibiyotik ateş düşürücü verdibence karın ağrısı ihmal etme ateşte varsa götür doktora ilerlemeden önlemini alırsın böylelikle
gündüzcüyüz biz bide haftaiçi biliyorsunBende sizleri özlüyorum arada aksamları diyet grubunuza bakıyorum da kimse olmuyor genelde daha cokk gelmeye calısacagım ❤
kesinlikle gündüzleri uzayınca hep öyle oluyoryaw akşam bilmiyorum sizin de öle mi.. bir harara gürere geçiyor ve hemen sabah oluyor yaa.. ben hiç bir şey anlamıyorum o kadar hızlı geçiyor zaman.. valla üzülüyorum da.. ne ara sabah oldu uyumak istemiyorum çoğu zaman ama dayanamıyorum da .. gıcık bir durum yani.. akşamın hemen geçip bitmesi..
Biliyorum canımgündüzcüyüz biz bide haftaiçi biliyorsunbu ara diyet grubumuz baya aktif.akşam gelenlerde var yeni katılanlar oldu
tekrar geçmiş olsun.Götürdüm antibiyotik ateş düşürücü verdi
Cok teşekkür ederimtekrar geçmiş olsun.
herzaman bekleriz canım.müsait olduğun vakitBiliyorum canım
Aa ne güzel demek ki oraya da cokk bakmamısım en kısa zamanda ordada sohbete geleceğim inşallah :)
naptın eşinle torpaladınızmıCok teşekkür ederim
antibiyotik saatlerine çok dikkat etGötürdüm antibiyotik ateş düşürücü verdi
Teşekkür ederim evet kurdum saatiantibiyotik saatlerine çok dikkat et
gerekirse telefondan alarmı kur mutlaka saati saatine ver ver ilacını
çok geçmiş olsun çok
Yok aslında ama çocuğum öncelik onu görmek duymak istemiyorum inanki o bildiğini okuyor zaten bu evlilik boyunca kendimsen vazgeçtim ama doğru ama yanlış bazende biryerde patlak veriyor ben burda paylasmistim daha once yaşadıklarımi sorunlarıminaptın eşinle torpaladınızmı
özel olmassa nedir ki sorunYok aslında ama çocuğum öncelik onu görmek duymak istemiyorum inanki o bildiğini okuyor zaten bu evlilik boyunca kendimsen vazgeçtim ama doğru ama yanlış bazende biryerde patlak veriyor ben burda paylasmistim daha once yaşadıklarımi sorunlarımi
Sıcak demek naif kalır yanıyooooSizin oralar yazın cook sıcak oluyordur
Günü belli değil o vakitönümüzdeki ay içinde olur inşaallah bakalım kısmet :)
Her ikisi de minnoşum kazen böyle bir açıklaması vardı bi aranasıl anlamadım ne yasak watsap grubu kurmak mı
watsap grubu kurduk demem mi
her ne ise yasak ne için beferim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?