ayy olurmu biraz teleşlı zaman geldin teknik şartlarımız çok yeterli değildiCanım bi kere güleryüzün yeterliydi iş ortamı sonuçta. Ama itiraf ediyim bu kadar samimi ve içten olacağını beklemiyordum. Bi acaba yaşamadım değil girmesemmi diye ama iyiki girmişim daha rahat koşullarda tekrarlarız bunu. Ayrıcaa tontonluğunu değil ama tatlılığını görmüş oldum evet
nasılsın abla kayıpsınGünaydınlar hanımlar
aşk olsun canım yaa öyle deme lütfen senin koşullarında birisi için büyük başarı göstermişsin ve devam ediyosun gerisi de gelecektir eminim.ayy olurmu biraz teleşlı zaman geldin teknik şartlarımız çok yeterli değildi
olurmu hiç ben senden aldığım enerjiyi yansıttım. çok iyi yaptın gelerek çok mutlu oldum inan.
misafirlerin gitsin geniş bir zamanda görüşürüz
şişman sempatikliği vardı diyorsun
nasılsın abla kayıpsın
İyiyim yorgunum canım,bizimkiler gelmişti ufaklık mahvetti acayip hareketli kerata.
Birde hastalandı boğaz enfeksiyonu oldu,oda göze vurdu çapaklandı göz şişti haff kapandı acile gittik evlerine döndiler zten.
Görümceside doğum yapacak ona gelecek yine.
hep birlik başaracağız canım benim..aşk olsun canım yaa öyle deme lütfen senin koşullarında birisi için büyük başarı göstermişsin ve devam ediyosun gerisi de gelecektir eminim.
çok geçmiş olsun havalar bir anda ısındı ondan önce serindi çok dengesiz
hoşgeldin abla gittiler sana kavuştuk1 aydır filan bebek gezdi şehrler arası filan dengesi bozuldu herhalde.
valla çok iyi suhan 10/15 dakika idi ama insan mutlu oluyorgünaydınlar kızlar ne güzel yapmışsınızzzzz. görüşmekle
anidenmi karar verdiniz.nasıl olduvalla çok iyi suhan 10/15 dakika idi ama insan mutlu oluyor
Günaydın herkeseGünaydınlar hanımlar
heyyoooo selam olsunn
ben de befer ve amesia nın buluşmasının sevinci ile böle giriş yaptım..ne kaddaaann güzel bir şey yapmışsınız yaw.. amesia tebrikler beferi ne güzel mutlu etmişsin.. işte bu bir insanın mutluluğuna gülümsemesine ufacık bir tebessümüne bile sebep olabilmek dünyanın en harika eylemi bence..
ben de ölüyorum aslında nasıııl uykum var ... salı gecesi yatağa girdiğim 02:44 dü. sabah 8 e geliyordu uyuya kalmışız
dün de amcam geldi yoldan ansızın saat 01.00 a kadar da onunla oturduk bu sabah da saat 07:40 uyandım.. yaw bayılmamak için zor duruyorum.. tez evvelden erkenlerden uyumam gerek benim yaa ://
senin bakan gözlerin güzel arkadaşım ne görmek istiyorsan onu görüyorsun senbeferciğim sen zaten çok güzelsin arkadaşım
AYYY güzeliim deme öyle vallahi çok samimiyim böyle sıcak karşılamanı beklemiyordum. bi kere kalbin güzel.evet işte o eylem beni mutlu etti
çoktandır kalbim böyle pır pır etmemişti. ama keşke hazırlıklı yakalansaydım yüzüme iki birşey sürerdim saçımı başımı düzeltirdim
amesia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?