tek tesellim saten aman iş olsunaman aman biz genel olarak oturuyoruz boşver iş olsun da çalış
ohh içinde kurt murt kalmadı ohh
selam kızlar
günaydın canımgünaydın genşler
yaz canım sıcak.malum sıklıdın.ev kalabalık.kafa dinleme ihtiyacı seninki tamamen.nezaman ayrılıyorsun izneya kızlar sizde de var mı bilmiyorum ama böyle bi değişik oldum son günlerde
enerjim azaldı sanki ya da hiçbişeyden keyif almama durumu vs
bayramda canım bayram sonrası 2 hafta almayı planlıyorumyaz canım sıcak.malum sıklıdın.ev kalabalık.kafa dinleme ihtiyacı seninki tamamen.nezaman ayrılıyorsun izne
olabilir.bende de oluyor o.bi ara güzel gidiyorum sonra bi bakıyorum hopp başa dönmüşüm.günlük yaptım burda kendime aksatmayayım die yinede kayıyor.toparlamamam benimde zor oluyorbayramda canım bayram sonrası 2 hafta almayı planlıyorum
bi de manevi olarak bazı şeyleri aksatmamın da etkisi var sanırım
aynen aynen her türlü düzen iyi oluyor yaaaolabilir.bende de oluyor o.bi ara güzel gidiyorum sonra bi bakıyorum hopp başa dönmüşüm.günlük yaptım burda kendime aksatmayayım die yinede kayıyor.toparlamamam benimde zor oluyor
senin çocuk kaç yaşındaydıaynen aynen her türlü düzen iyi oluyor yaaa
6 yaşında teyzesisenin çocuk kaç yaşındaydı
ah canım çok teşekkür ederimkalabalık olunca ev düzen bozuluyor ondan bu bıkmışlık akşam uğra kafa dağıt istersen bana
çok zor vallaNeysesakinim burdan devam ediyim dedim canım
ay ben uçakta çook rahat uyurdum bile şimdi mide kramplarıyla biniyorum gün boyu mide ağrısı yaşıyorum
maşşallah allah bağışlasın.anasınıfınamı gitti geçtiğimiz dönem6 yaşında teyzesi
bu yıl okula başlıycak inşallah
evet canım anasınıfına gittimaşşallah allah bağışlasın.anasınıfınamı gitti geçtiğimiz dönem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?