- 20 Mart 2008
- 142.037
- 214.109
- 1.423
- 60
günaydın abla
oo maşşallahh yaaa büyüor hanım abla torun.kuzucuğum yaaa demek 1 yaşında oluyorÇarşamba kızıma gideceğim salı günüde döneceğim,torunun hafta sonu doğum günü kutlaması var.
oo maşşallahh yaaa büyüor hanım abla torun.kuzucuğum yaaa demek 1 yaşında oluyor
hımm.evdemi kutlıcaksınız.Büyüdü artık teyzesi,geçikmeli kutlama olacak temmuz 8 idi doğumu.
hımm.evdemi kutlıcaksınız.
mutlu yaşları olsun kuzucuğun sağlıklı neşe içinde.sen bu yaz baya yoğunsun.düğünler falanMevlüt filan vardı o hafta olmadı,sonra da düğün oldu ona gittik,ancak bu haftaya denk geldi.
Evde değil dışarda olacak.
mutlu yaşları olsun kuzucuğun sağlıklı neşe içinde.sen bu yaz baya yoğunsun.düğünler falan
genel bi kontrol diyelim canım çok şükür bişey yokgereksiz insanlar gereksiz işler boşver şu 02,08 bekliyorum
malum bu ay tutulması herkesi etkiliyor o zaman oturup konuşacağım
neyse dertleri buyursunlar .
hayırdır hastanede ne işin vardı kötü bir şey yok inş
çok şükür bir şey çıkmasın olması apayrı bir dert çünkügenel bi kontrol diyelim canım çok şükür bişey yok
aynen canım bu ay hiç bir şey yapmıyoruz temmuz ayı hakkaten değişik bir ay oldu ağustosta rahatlarız inşallah
canım 1 haftadır bende bi garibim aniden hafif bi baş dönmesi sanki sonra geçiyo neysekiçok şükür bir şey çıkmasın olması apayrı bir dert çünkü
benimde 2-3 günlük başım dönüyor anlamadım
martta filanda oluyordu vitamin desteğiyle toparladım ama şimdi vitamilerimde iyi neden böyle oluyor anlamadım tansiyonum da iyi.
Pazartesi gorun diye yazdim cok ozledim
Günaydınlar hanımlar
Çarşamba kızıma gideceğim salı günüde döneceğim,torunun hafta sonu doğum günü kutlaması var.
canım 1 haftadır bende bi garibim aniden hafif bi baş dönmesi sanki sonra geçiyo neyseki
evet vitaminler vs boşaldı demekki takviye lazım
canım kabak bende baş dönmesi yapmıştı.bi ara 3 günlük kabak detoksu yapmıştım.tansiyonumu düşürdü baş dönmesi yaptırdı.değişik gıdalar tüket bi kaç günçok şükür bir şey çıkmasın olması apayrı bir dert çünkü
benimde 2-3 günlük başım dönüyor anlamadım
martta filanda oluyordu vitamin desteğiyle toparladım ama şimdi vitamilerimde iyi neden böyle oluyor anlamadım tansiyonum da iyi.
yok evde bitti zaten kabak bu hafta almam ama iyi kilo verdirdi iyi geldicanım kabak bende baş dönmesi yapmıştı.bi ara 3 günlük kabak detoksu yapmıştım.tansiyonumu düşürdü baş dönmesi yaptırdı.değişik gıdalar tüket bi kaç gün
canım senin için eenn en hayırlısı neyse o olsun inşallah yani zaman istemen iyi olmuşmüdür yanına çağırdı
boş boş olmaz böyle dedi
bölüm değiştirmek istiyor eski bölüme geçirecek
oradaki müdürle pek anlaşamıyorum.
sıkıntılarımız oldu 4 yıldır hep
çok gergin çok sinirli biri.
ya kabul etmezsem dedim.
o zaman düşünürüz dedi.
ben terfi beklerken işten atacaklar beni.
düşünmek için vakit istedim neden diye sıkıştırdı benden hemen yanıt bekledi.
bende merkür retrosu var dedim pek anlamadı inanmıyor bunlara ama tamam filan dedi.
çok gerildim durduk yere çok
ne olacak şimdi
ayrılsam iş yok
tazminat verse alacağım tazminat 14-15 bin civarında
söylediği göreve geçsem biliyorum o iş öyle olmayacak gelecekte gelecek çok yoğun bir iş
ne yapacağımı bilmiyorum
çok zamanım yok 2 hafta dedim neden o kadar uzun dedi.canım senin için eenn en hayırlısı neyse o olsun inşallah yani zaman istemen iyi olmuş
eğer acele bi karar vermeni istemiyorsa en uygun zamana kadar bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?