ooooooooooooooobizNeysesakinim cımla karşılıklı su içiyoruz :)
leke için dünya kadar marka krem var ama hiç biri etkili değil diye duydum .evet sıkıntı benim yüzüm çabuk lekeleniyor güneşten.çok sinir bozucu
sağolsun o geldi çok oturmadı ama yine de iyi geldi :)hadi canımmmm.kim kime gitti
yakın sayılırız aslında ama onun evi benim işyerime yakın benim evim onun işyerine :)ooooooooooooooo
çok iyi . yakın mısınız ki
tamam tatlım araştırayım ben onu sağolOlmaaaaaz ilkini bul bu adam onunla başla, kız bağlantılı kitaplar hiç keyif vermez sıralamayı bozarsan
ooooooooooooooo
çok iyi . yakın mısınız ki
evet sıkıntı benim yüzüm çabuk lekeleniyor güneşten.çok sinir bozucu
yakın sayılırız aslında ama onun evi benim işyerime yakın benim evim onun işyerine :)
sağolsun o geldi çok oturmadı ama yine de iyi geldi :)
teşekkür ederim.çok güzel . ne şanslısınız .
deneyeyim.elimdeki krem bitsin drtcunanın kremini kullanıyorum az kaldıbenimde vardı öyle lekelerm sudocrem kullanıyorum haftada 2/3 gün geceleri epey azalttı dene istersen çok az sürünce etkiliyor oluyor zaten çok katı bir krem
Teşekkürler, sizden nabergünaydınlar nabersiniz
iyidir bizde nolsunTeşekkürler, sizden naber
araştır istersen bir yeliz yeşilmenin yaptığı bir karışım var sayfasında paylaşmıştı ben elimde bu olduğu için onu yapmadım ama yapıp mennun kalan çok kişi var 3 kremin birleşimi ve e vitamin koyuyor galiba.deneyeyim.elimdeki krem bitsin drtcunanın kremini kullanıyorum az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?