valla mod düşüyo dinlerken. su gibi akıp gitmiş şarkıDur bir daha açıp dinliciiim.. Seslerine bayıldımyaa
.
günaydınlar olsunBuarada günaydın unutuyom burayı yiiiaaa insan arada msj çakar
Kız ben unutuyom burayı sendemi yoktungünaydınlar olsun
yok unutmadım hep aklımda her sabah düzenli günaydınım vardı :))
bu ara bir harar gürere geçti anlamadım.. bir nasip olmadı yaa ://
Ben sen kadar eski değilim burda ama arada bi cee diyorumaynen çok zaman olmuş valla yokmuşum ://
yoksa unutmamam hiç çok can dostlarım oldu burada :)
ya ben de eskimedim daha senem dolmadıBen sen kadar eski değilim burda ama arada bi cee diyorum
ay canım selam olsun çok sağol amesiacığım :)
sevemedim bir türlü bu adamıhalen dinliyorum.. mustafa ceceli bunu eski eşin eyazmış olmalı.. tabi kendisi yazmışsa bakmadım ama
sevemedim bir türlü bu adamıBende dün gece keşfettim kuzu bayıldım. Bilmem kackez dinledim.
allahım ya savunma kız şu adamıçok kötü zamanlar yaşadı ceceli
nette dolanıyorum faizler düşünce ve bakıyorum tatlım yatırımlıkNeysesakinim sesin çıkmıyor
sağlıkla düzenine kavuşursun inş yavaş yavaşsadece taşındığım gün gelmedim.. dün bugün yine devam evet ne yapayım.. bayram sonrası 15 gün izin almayı düşünüyorum bayramla birleştirip bakalım tatil için
Niye kız sesi bence harikasevemedim bir türlü bu adamı
bende sevmem.eşim dinler bizdesevemedim bir türlü bu adamı
fiyatlar nasıl acaba.birada birikim olsa bende ev işine girmek istiyorum.naptın senin şu para mevzunu.duruyormu halanette dolanıyorum faizler düşünce ve bakıyorum tatlım yatırımlık
işte o paranın üzerine 50 bin kadar kredi çekeyim dedim bakıyprum öylefiyatlar nasıl acaba.birada birikim olsa bende ev işine girmek istiyorum.naptın senin şu para mevzunu.duruyormu hala
evet mantıklıişte o paranın üzerine 50 bin kadar kredi çekeyim dedim bakıyprum öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?