ay yok savunma diil ki yazdığımallahım ya savunma kız şu adamı
amiin :*sağlıkla düzenine kavuşursun inş yavaş yavaş
Zor mesele ilerisi açık ise devam et yoksa bırak babanın oğlu değilKızlar konuştum
Ben fikrimi beyan ettim benim çalışmam gerektiğini vs
Gayrimenkullaribdan bazılarını sattı şuan sermaye yapmak için
Ofisi tuttuk yeni bir şirket için açılış yaptık ve hatta maaşımı da aldım
Bana söylediği benimde 4 tane evladim var calismam gerek kapatma sansim yok sen gitsen yeni birine burayi anlatmam en az 3 ay ve ben herkese guvenemem sen bizimle devam et
Ama benim hala tereddütlerim var diğer tarafada söz verdim gelicem diye burda kalsam sonum yok bilmiyorum yani ne yapicam 3 yıl oldu alıştığım bildiğim bi yer ama kafam.cok karisik
Yatırımlık ev arıyorum dane parası ne alacaksın beferim
insanları yarı yolda bırakmak hoş değildir belki ama sonuçta sende ekmeğinin peşindesin.bir ailen var. acabalar içinde çalışmak elbette istemezsin.Kızlar konuştum
Ben fikrimi beyan ettim benim çalışmam gerektiğini vs
Gayrimenkullaribdan bazılarını sattı şuan sermaye yapmak için
Ofisi tuttuk yeni bir şirket için açılış yaptık ve hatta maaşımı da aldım
Bana söylediği benimde 4 tane evladim var calismam gerek kapatma sansim yok sen gitsen yeni birine burayi anlatmam en az 3 ay ve ben herkese guvenemem sen bizimle devam et
Ama benim hala tereddütlerim var diğer tarafada söz verdim gelicem diye burda kalsam sonum yok bilmiyorum yani ne yapicam 3 yıl oldu alıştığım bildiğim bi yer ama kafam.cok karisik
ay sorma yaa :)toplanamadık bir türlü hanımlar nasılsınız
kalabalığa kalma canım ufaktan hallet işleriniay sorma yaa :)
iyiyiz canım napalım iş güç işte evdeki işleri saymıyorum bile daha hiç bişey yapmadım
alınacak hediyeler vardı onları almadım düşünüyom öyle
naptın kuzucankalabalığa kalma canım ufaktan hallet işlerini
kardeşimde ev alacakmış yardım eder mısın dedi bir şey diyemedim.naptın kuzucan
işten çıkma durumun var.borçlanırsan krediyi nasıl ödemeyi düşünüyorsunkardeşimde ev alacakmış yardım eder mısın dedi bir şey diyemedim.
bende kararsız kaldım ne yapayım borçlanayım 2+1 mı alayım yoksa borçsuz 1+1 mı
ev kiraya verip kirası ileişten çıkma durumun var.borçlanırsan krediyi nasıl ödemeyi düşünüyorsun
aslında 2+1 mantıklı gibi canımev kiraya verip kirası ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?