amin inş canımçok güzel bir plan bence inş sağlıkla huzurla geçer tatilin
canıım benimde gelen giden çoktu odaklanıp yazamadımburalardayım kimseler yok sıkıldım
git canım kafan dağılır akrabalarını görürsün ne güzel olurcanıım benimde gelen giden çoktu odaklanıp yazamadım
ne valiz hazır ne çamaşırlar gözümde almıyo sanki
evde sakin sakin kalasım var
en son ziyaretimde üstümden tır geçmiş gibiydi :dgit canım kafan dağılır akrabalarını görürsün ne güzel olur
oyy oyyy nereliydin senen son ziyaretimde üstümden tır geçmiş gibiydi :d
ay sorma ya sabahtan geldiler akşam gittiler güzeldi aslında yorulmadım ama onlar gittikten sonra bi uyudum bi uyudum sorma akşam 9 da yattım sabah 10 kadar ara ara uyanıp geri uyudum çok değişiktioyy oyyy nereliydin sen
olsun yinede memleket güzel olur az zamana çok şey sığdırmak için oluyor bu
bende bu haftasonu böyle oldum.
senin misafirlerin geldi gitti mi cumartesi nasıl geçti yorucu mu?
yol uzak işte yakın yer olsa ara ara kaçarsın .ay sorma ya sabahtan geldiler akşam gittiler güzeldi aslında yorulmadım ama onlar gittikten sonra bi uyudum bi uyudum sorma akşam 9 da yattım sabah 10 kadar ara ara uyanıp geri uyudum çok değişikti
ben amasyalıyım canım geçen bayram çok kalabalıktık baya yorucu geçti ama tabiki sevdiklerimi görmeye değdi
iyi yapmışşın canım kolay gelsinnabersiniz kızlar ben biraz işleri toparladım araya bayram izin derken işler kalmasın dedim sabahın bereketinden faydalandım iyide oldu ferahladım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?