aynen yol gösteren biri olsun bende isterdim görümcelerim de Allah var iyiler yani sağolsunlar ama yaşıtız biriyle biri de benden küçükvalla görümcem var pek iyi anlaşıyorum ama yakınımdan biri olsun isterdim hatta benden 3-5yaş büyük yol gösterici olarak çok iyi olurdu
bir sıkıntı yok abla neden acaba sende öyle?İnternette sıkıntı var herhalde bizim sayfalar geç açılıyor mesaj geç gidiyor ..
Yadakk da bir yavaşlama var,balka sitelere girdiğim zaman şakk diye açılıyor..
Sizlerdede aynı durum varmı hanımlar
benim tek görümcem var. çok tuhaf bir kız gülmüyor konuşmuyor ama eşime sorarsan çok güleç çok samimi biri tuhaf yani birde bir iki yanlışı oldu samimi değilim o yüzden 5 senedir evime 500metre mesafede oturuyor bir kere gitmedimaynen yol gösteren biri olsun bende isterdim görümcelerim de Allah var iyiler yani sağolsunlar ama yaşıtız biriyle biri de benden küçük
Aynen öyle ben en son ana kadar beklediminsanları yarı yolda bırakmak hoş değildir belki ama sonuçta sende ekmeğinin peşindesin.bir ailen var. acabalar içinde çalışmak elbette istemezsin.
Ilerisini görebilsem keşke bu kadar acabalar yasamamZor mesele ilerisi açık ise devam et yoksa bırak babanın oğlu değil
göremiyoruz ne yazıkkı canım zor karar bence çok duygusal davranmaIlerisini görebilsem keşke bu kadar acabalar yasamam
Haklisiniz galiba önümde 9 gün var uyu düşünüp karar vermeliyim ki isim hazır bayramdan sonra beni bekliyorlargöremiyoruz ne yazıkkı canım zor karar bence çok duygusal davranma
zor karar demetim.hayırlısı olsunHaklisiniz galiba önümde 9 gün var uyu düşünüp karar vermeliyim ki isim hazır bayramdan sonra beni bekliyorlar
sağol canım sanadakızlar selam
hayırlı cumalar
bende bugünden sonra yokum ama tlfndan yoklayacağım
hepimize iyi tatiller olsun..
ablacığım suhan güle güle gidin gelin :*
Ohh iyi tatillerin olsun canm doya doya gezbende üç hafta yokum kuzular.girer arada okurum belki yazamam büyük oranda herkes kendine iyi baksın şimdiden.iyi bayramlar
sağol kuzumOhh iyi tatillerin olsun canm doya doya gez
Merhabahadi bakalım buyrun içeri..itişip kalkışmayın.tek tek.kocası pompilim olanlar önceliğimizdir.kusmuk kesinlikle istemiyoruz. kusacaklar yanında leğen getirsin
NİCK DEĞİŞİKLİĞİ YAPANLAR BULUNAMIYORSUNUZ.DOLAYISIYLA ETİKETLENEMİYORSUNUZ.ESKİ KK'CILAR ....
-------------------------------------------------------------------------------------
direk dalın sohpete.gelin gelin çekinmeyin.
konu başlıklarımız:
*diyet
*çocuk
*yemek
*iş hayatı
*ev hayatı
*Kişisel Gelişim
*kpss
*pompili eşlerimiz
*kayınvalidelerimiz
*görümcelerimiz eltilerimiz
*tuvalet eğitimi
*yaş günü partileri
*kombin arayışları
*makyaj
*mobilya,dekarasyon
*saç tasarımı
*bebek bakımı
*indirimler,kampanyalar
*internet alışverişi
*organık tarifler
*kombi bakımı(yıldızlı konumuzdur)
*araba alım satım
*pratik ev temizliği
*beyaz çamaşırlar için tiyolar
*10 parmak daktilo dersi
*bdv ye konu açmaya çekinip aman herkesi kınım kınım kınadım konu açarsam linç edilirim diye buraya anlatılan hertürlü entrika
ee daha ne olsundu bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?