2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Yıl olarak hatırlayamadım ama seneler öncesi yes makara yes gırgır diye geyik topiğimiz vardı görünce onu hatırladım tabi nickler değişmiş bende yıllardır aktif değilim afalladım tanıyan çıkar belki selam herkese

Mesajlar zor gidiyor sayfa zor açılıyor bende,youtube videoları açılıyor hemen sizdede aynı oluyormu sitemi yavaş yoksa.

Mesajlar zor gidiyor sayfa zor açılıyor bende,youtube videoları açılıyor hemen sizdede aynı oluyormu sitemi yavaş yoksa.

yok abla sen giriyorum acaba çalışma mı var?

Öyle olsa herkeste olmazmı,diğer sitelerde yok mesela sorunsuz oluyor.

eşim kalabalık sevmiyor o yüzden çıkamadık evdeydim bol bol yattım uyumadım sabah 7de açtım gözleri ama uzandım miskinlik yaptım

Bende 2 kere gittim zaten,bizde erken uyandık bide kalabalıktık misafirlerde vardı.

Bugün son kez konuştum zaten bana bile maaş verebilecek durumu yok gibi yarin inşallah diğer tarafa baslayacagim
HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN
benimki de netleşti.yerim aynı kalacak ekstra görev verdiler. diğer birime yardımcı olacağım ama hiç içimden gelmiyor yapmak iş bakıyorum

HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN
benimki de netleşti.yerim aynı kalacak ekstra görev verdiler. diğer birime yardımcı olacağım ama hiç içimden gelmiyor yapmak iş bakıyorum
Seninde hakkında hayırlısı olsun belki böylesi daha iyi olur senin için olumsuz düşünme bence bende ilk ise başlama stresinden hep korkmusumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…