günaydın abla nasılsınGünaydınlar hanımlar
günaydın abla nasılsın
Evdeydim daha yeni başladım bugün işe . bayram eh işte yuvarlandık durduk çok şükür yinede.Günaydın canım,iyiyimsağol sen nasılsın nasıl geçti bayram.
Evdeydim daha yeni başladım bugün işe . bayram eh işte yuvarlandık durduk çok şükür yinede.
sen tatilde idin kalabalık mıydı etraf
günyadın hoşgeldinYıl olarak hatırlayamadım ama seneler öncesi yes makara yes gırgır diye geyik topiğimiz vardı görünce onu hatırladım tabi nickler değişmiş bende yıllardır aktif değilim afalladımtanıyan çıkar belki selam herkese
yok abla sen giriyorum acaba çalışma mı var?Mesajlar zor gidiyor sayfa zor açılıyor bende,youtube videoları açılıyor hemen sizdede aynı oluyormu sitemi yavaş yoksa.
eşim kalabalık sevmiyor o yüzden çıkamadık evdeydim bol bol yattım uyumadım sabah 7de açtım gözleri ama uzandım miskinlik yaptımKalabalıktı bayağı denizede girdim iyi oldu,bolcana yedik içtik bizde:))
yok abla sen giriyorum acaba çalışma mı var?
eşim kalabalık sevmiyor o yüzden çıkamadık evdeydim bol bol yattım uyumadım sabah 7de açtım gözleri ama uzandım miskinlik yaptım
AYNEN TATİL BİTTİ işe devam ama bu hafta sonuda ben izne ayrılacağımselam kızlar
tatil bitti işe devam
nasılsınız keyifler nasıl?
AYNEN TATİL BİTTİ işe devam ama bu hafta sonuda ben izne ayrılacağım
Sağol canım sen ne zaman ayrıldın yada ayrılacaksınohh ne kadar güzel iyi tatilleriniz olsun ..
Bugün son kez konuştum zaten bana bile maaş verebilecek durumu yok gibi yarin inşallah diğer tarafa baslayacagimSağol canım sen ne zaman ayrıldın yada ayrılacaksın
HAKKINDA HAYIRLISI OLSUNBugün son kez konuştum zaten bana bile maaş verebilecek durumu yok gibi yarin inşallah diğer tarafa baslayacagim
Seninde hakkında hayırlısı olsun belki böylesi daha iyi olur senin için olumsuz düşünme bence bende ilk ise başlama stresinden hep korkmusumdurHAKKINDA HAYIRLISI OLSUN
benimki de netleşti.yerim aynı kalacak ekstra görev verdiler. diğer birime yardımcı olacağım ama hiç içimden gelmiyor yapmak iş bakıyorum
günaydın abla nasılsınGümaydınlar hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?