günaydın
güü nayyy dınnn dınnn dınnn larrr :))
günaydın fıstık.hoşgeldingünaydın hanımlar
günaydın canımgüü nayyy dınnn dınnn dınnn larrr :))
günaydın fıstık.hoşgeldin
günaydın canım
gözün aydın yerleşmişsin bende geldim işe başladım ama rehaveti atamadım henüz üzerimden
ilk başlarda öle oluyor koular da çok.. özellikle bdv aman Allah ım ne tatkıktım yawMerhaba güzel bayanlarbir kac haftadir siteye üye oldum ve basimi burdan kaldiramiyorum:)) bugün izinliyim ev isim almis basini gidiyor ama bir türlü burdan kalkamiyorum:))))
Hosbulduk gülüm.. aynen ya bi konudan öbürüne atliyorum.. hele gecende birinin hikayesini okudum görümcesi yeni evli ama kansere yakalanmisti.. kac gün sonra onu kafama takttim..ilk başlarda öle oluyor koular da çok.. özellikle bdv aman Allah ım ne tatkıktım yaw
hoş geldin hayırlı olsun :)
bende çoook özledim çok iyiyim çok şükür sen nasılsın@beferim canım benimm össledimm
yorgun ama musss mutlu şükürler olsun..bende çoook özledim çok iyiyim çok şükür sen nasılsın
aminnnyorgun ama musss mutlu şükürler olsun..
evet herkesler yuvalarına döndü dönmeye ramak kaldı .. yaz çok kısa sürüyor.. şükür gördük Allah tekrarını nasip etsin hep bir arada :)
iyidir kuzu çalışıyorum.işler vardı halletmem gereken.sen neler yapıyrsunhoş bulduk canım nasılsın neler yapıyorsun :)
merhaba hoşgeldin.Merhaba güzel bayanlarbir kac haftadir siteye üye oldum ve basimi burdan kaldiramiyorum:)) bugün izinliyim ev isim almis basini gidiyor ama bir türlü burdan kalkamiyorum:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?