2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

kızlarrr günaydın..
hep böle mi olur yax, şimdi de sizler yoksunuz..
ama tatiller bitti okullar açılacak haftaya herkesler gelsin ya hu :)))

ben geldim ya, herkes de gelsin istiyorum :))

Merhaba güzel bayanlar bir kac haftadir siteye üye oldum ve basimi burdan kaldiramiyorum:)) bugün izinliyim ev isim almis basini gidiyor ama bir türlü burdan kalkamiyorum:))))

günaydın canım
gözün aydın yerleşmişsin bende geldim işe başladım ama rehaveti atamadım henüz üzerimden
amesia canımmm çok teşekkür derim Allah razı olsun :)
hayırlı işler olsun :*
yok bu rehavet kış gelesiye kadar gitmeyecek gibi..
tatil etkisinden çıkılmıyor be..
hayat keşke tatilden ibaret olsaydı
çalışmakta güzel ama gönlünce zorunluluksuz bir çalışma olsaydı ne bileyim..
hayat toz pembe olsaydı daha güzel olurdu sanki :)

Merhaba güzel bayanlar bir kac haftadir siteye üye oldum ve basimi burdan kaldiramiyorum:)) bugün izinliyim ev isim almis basini gidiyor ama bir türlü burdan kalkamiyorum:))))
ilk başlarda öle oluyor koular da çok.. özellikle bdv aman Allah ım ne tatkıktım yaw

hoş geldin hayırlı olsun :)

ilk başlarda öle oluyor koular da çok.. özellikle bdv aman Allah ım ne tatkıktım yaw

hoş geldin hayırlı olsun :)
Hosbulduk gülüm.. aynen ya bi konudan öbürüne atliyorum.. hele gecende birinin hikayesini okudum görümcesi yeni evli ama kansere yakalanmisti.. kac gün sonra onu kafama takttim..

Kızlar tavsiyeye ihtiyacım var bugün evlilik yıldönümüm konu açtım fikirlerinizi yazarsanız çok mutlu olurum
Tavsiye İstiyorum ACİLL ❤

milletttt nasılsınız keyifler nasıl
havalar nasıl
eylül geldi
tatiller bitti yada bitmek üzere
çok güzel yandım
hava hala çok sıcak burada.
ev işlerini iki gün toparladım bugün işe başladım.
bugün annemde - yarın amca oğlunda cuma günü arkadaşta- büyük ihtimallede cumartesi arkadaşlarla dışarda olacağız.

bende çoook özledim çok iyiyim çok şükür sen nasılsın
yorgun ama musss mutlu şükürler olsun..
evet herkesler yuvalarına döndü dönmeye ramak kaldı .. yaz çok kısa sürüyor.. şükür gördük Allah tekrarını nasip etsin hep bir arada :)

yorgun ama musss mutlu şükürler olsun..
evet herkesler yuvalarına döndü dönmeye ramak kaldı .. yaz çok kısa sürüyor.. şükür gördük Allah tekrarını nasip etsin hep bir arada :)
aminnn
yorgunluğum geçti ya tatlı yorgunluk bunlar
evi toparladım az kaldı işim onlarıda ufak ufak yaparım.
diyetin eski haline uymaya çalışıyorum.
herşey yolunda şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…