huhhuwww baya hareketliyiz bu haftamilletttt nasılsınız keyifler nasıl
havalar nasıl
eylül geldi
tatiller bitti yada bitmek üzere
çok güzel yandım
hava hala çok sıcak burada.
ev işlerini iki gün toparladım bugün işe başladım.
bugün annemde - yarın amca oğlunda cuma günü arkadaşta- büyük ihtimallede cumartesi arkadaşlarla dışarda olacağız.
oh oh . nasıl güzel . imrendim .milletttt nasılsınız keyifler nasıl
havalar nasıl
eylül geldi
çok güzel yandım
bugün annemde - yarın amca oğlunda cuma günü arkadaşta- büyük ihtimallede cumartesi arkadaşlarla dışarda olacağız.
atmam seni listeden atmam bananeeeay bana diyet demeee ay bana diyet demeee
hiç sorma beferim ben unuttum ve ne olduğumu bile bilmiyorum.. sayfada da dedim atın beni listeden :))
evet yoğun bu hafta hızlı başladıkhuhhuwww baya hareketliyiz bu hafta
ehh işte yapmaya çalışıyoruz bişeyler ama bu hafta art arda biraz yorucu olacak bakalım kaç tane gerçekleşecekoh oh . nasıl güzel . imrendim .
planlar yapılmış .
iyidir kuzu çalışıyorum.işler vardı halletmem gereken.sen neler yapıyrsun
üç hafta yoktum buhafta iş gelecek haftada izin alıp sezonu kapatacağımbnde çalışmaya devam valla :) yazın neler yaptın tatile gidebildin mi :)
milletttt nasılsınız keyifler nasıl
havalar nasıl
eylül geldi
çok güzel yandım
katiyen olmazay bana diyet demeee ay bana diyet demeee
hiç sorma beferim ben unuttum ve ne olduğumu bile bilmiyorum.. sayfada da dedim atın beni listeden :))
üç hafta yoktum buhafta iş gelecek haftada izin alıp sezonu kapatacağım
eşim fiyatlar düştü diye o haftayı seçmişte olabilirtam havasında izinli olcaksın ne çok sıcak ne çok soğuk tam havası :)
hepücüğümüz sil baş yapacağız.hiç diyet yapmamış hiç kilo vermemiş gibisil baş mı yapam o vakit ben ne yapam ablalarım bacılarım
az kafamı dinlemek istiyorum harikacım.üç hafta kalabalık bir şekilde geçti ne bileyim gezildi edildi vs ama hep yorgunluk.önümüzdeki hafta ful yatış ful deniz yapacağım.tüm günü otelde geçirmke istiyorum o dereceay suhan sen yine mi tail yaw :))
bu harika bir şey..
ben de benim adama dedim bir cübüle daha yapalım şu güneş gidivermeden de.. bakalım nasip
yap valla dibine kadar yaşa suhancığım :)az kafamı dinlemek istiyorum harikacım.üç hafta kalabalık bir şekilde geçti ne bileyim gezildi edildi vs ama hep yorgunluk.önümüzdeki hafta ful yatış ful deniz yapacağım.tüm günü otelde geçirmke istiyorum o derece
NE KADAR ARTIDASINsil baş mı yapam o vakit ben ne yapam ablalarım bacılarım
len siz hep yeşillenmişsiniz
nasıl oldunuz.amaç ne bende istiyorumdoğa külübü olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?