2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

hangi boyutlarda aldın hariko ben üç farklı boy seçtim - adet fiyatları 12,9 / 15,9/ 17,9

bu mesela daha yakın olur

evet daha yakından gördüm .. orta boy aldım 5 ini de.. her yere sığabilsin die..
gerçekten ben de yer sıkıntısı çok çekiyorum.. gömme dolap çek yat vs.. olmadığından.. topu topu 2 adet çift kişilik bazalı yatak var hepsi bu.. ayakkabılarım, çantalarım, montalrım,yatak yorganlar hepsi ortada kalmışlar...of of hiç sorma..
ben garolap içine sığacak şekilde aldım.. hem bir sürü şey topladı hem de dolabı açınca görüntüsü de harika oldu..
ne koydum içine bir hurç nevresimlerim sadece kendi kullandıklarım.
bir hurç abiyeleri teptim valla ://
2 hurç kışlık kazaklarımı kaldırdım.. bir hurç açıkta kaldı bakayım..
resmini çekeceğim daha net anlaşılır galiba.

benim kanepe baza var ama tek baza altında kullanıyorum. kanepe aiçinde çok ağır oluyor temizlik yaparken. birde girişte epey büyük vestiyer dolabim var kışlık montlar filan onların içinde.
hayatım kullanmadığın şeyleri elden çıkar sat.
daha da rahatlarsın çok güzel olur. kafan rahat eder.
foto bekliyorum ben .
eski tip ince hurçlar var bende yok fermuarı bozuldu yok yırtıldı ütüleyip koyuyorum o hurcun içinde tekrar kırışıyor. birde bunu deneyelim bakalım.
teşekkür ederim fikir verdiğin için

günaydınlar kklarımmm :)

beferim o kadar çok var ki...
atılacak değil de satılacak..
ama nasıl nerde yapacağımı nasıl ilgileneceğimi bilemiyorum..
aslında burada akşam saat 9 dan sonra işporta açılıyor kızılay merkezde kimse de bir şey demiyor.. inan giyip çıkardıkları tişörtleri satıyorlar ne var ne yok satıyor herkes..
aklımda bir o var.. ama benim adam buna müsaade etmiyor.. en güzeli bu da bilmiyorum gerçekten sinir oluyorum ama ://
resimleri unuttum ama bekle evladım evde.. ona diyeceğim çekip yollayacak evde kendisi uyanmasını bekliyorum..

günaydın.
Neysesakinim çok iyiymiş .sen alda bende bakayım bende istiyorum fiyat çok iyi gözüküyor.kullanıcı yorumu varmı.bende bakayım

günaydın.
Neysesakinim çok iyiymiş .sen alda bende bakayım bende istiyorum fiyat çok iyi gözüküyor.kullanıcı yorumu varmı.bende bakayım
iyi güzel diye yazmışlar ben ınstagramda temizliksever diye bir sayfayı takip ediyorum o çok memnun kalmış o konuda dik durması işte kirlenmemesi epey eşya alması bunlardan bahsetmiş. bende ikea da ankara da görmüştüm fakat çok pahalı idi 2 sene önce alamadım ancak çekmece içi düzenleyici aldım. onlardan çok memnunum ayrıca konmeri metodu ile katlıyorum çok işime yarıyor çok düzenli duruyor.minimalist olmamda da epey etkili oldu

tatlım letgo var burası var sen sadece foto çek koy uygun fiyat verdin mi hemen alıcı çıkıyor.
kızılay işi biraz zor adamda izin vermiyorsa yerde uzaksa sıkıntı tabi.
foto sıkıntı değil yazık çocuğu uyandırma

aynen bende öyle yaptım canım ikeadan aldığım o bölmeli kutular çok işimi gördü
hem azaldım hem ne nerde hemen bulabiliyorum. yaşasın düzenli hayat

aynen bende öyle yaptım canım ikeadan aldığım o bölmeli kutular çok işimi gördü
hem azaldım hem ne nerde hemen bulabiliyorum. yaşasın düzenli hayat
hastane iken annemle kardeşim eve gitmişler eşya almaya çekmeceyi bir açmışlar hepsi düzenli hepsi dik kontrollü bir şekilde duruyor çok şaşırmışlar ben biraz dağınımdır da epey işime yaradı

günaydın kızlar özlemişim sizleri ama diğer topiği okumaya yazmaya cesaretim yok henüz napsakki
beferim iradelidir hemen eski düzenine döner
valla dün detoks yaptım ödem vardı o 2 kiloda o gitti kaldı 1,3 kilo oda gidecek başladım limonlu suyalara filan. sen başla.
bak ben 12sinde diyetisyene gideceğim beraber gidelim en azından tarih için randevu alırsın

aynen aynen kesinlikle öyle benim sadeleşmek düzen arayışları çok düzenli olmamdan değil aksine dağınığım ama şu varki dağınıklıktan da rahatsız olurum
e napıcam iş başa düşünce pratik çözümler arıyorum bende

böyle böyle öğreniyoruz boşver free takıl herşey eşya ev değil olduğu kadar canım benim

ayy kuzum çok sağol hep diyorumya şöyle 3 5 kilo verip kendime olan güvenimi tazelemem lazım
şimdi bu şekilde gidersem listeler beni darlıyor azcık başaramazsam da vazgeçiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…