inşallah canım toparlanalımbirde 16 sında toplanıyoruz orda o zaman kadar üzerinden tatil miskinliği atmış olursun
bir yerden başlamak gerek amaayy kuzum çok sağol hep diyorumya şöyle 3 5 kilo verip kendime olan güvenimi tazelemem lazım
şimdi bu şekilde gidersem listeler beni darlıyor azcık başaramazsam da vazgeçiyorum
aa burada var mı :)tatlım letgo var burası var sen sadece foto çek koy uygun fiyat verdin mi hemen alıcı çıkıyor.
kızılay işi biraz zor adamda izin vermiyorsa yerde uzaksa sıkıntı tabi.
foto sıkıntı değil yazık çocuğu uyandırma
16 sında kayıtlar bitiyorgünaydın kızlar özlemişim sizleri ama diğer topiği okumaya yazmaya cesaretim yok henüz napsakki
beferim iradelidir hemen eski düzenine döner
oranın sürekli takipçileri var.iki tane konu var yorum yapılmış üyeler hakkında kim iyi satıcı kim iyi alıcı vs.yıllanmış bir üyeyse sıkıntı olmazaa burada var mı :)
bilmiyorum nerde ay :)
o vakit buraya çekip koyayyım ama güven olayı nasıl oluyor.. ben ürünü gönderdim ya yatırmazsa karşı taraf o vakit ne yapacağım.. bir bardak soğuk buzzz gibi su içerim artık :)))
yok uyandırmayacağım uyansın balam öle diyeceğim
kız ne kaydııı ben burdayım haa unutmayın beni16 sında kayıtlar bitiyorkaçırma derim
aa burada var mı :)
bilmiyorum nerde ay :)
o vakit buraya çekip koyayyım ama güven olayı nasıl oluyor.. ben ürünü gönderdim ya yatırmazsa karşı taraf o vakit ne yapacağım.. bir bardak soğuk buzzz gibi su içerim artık :)))
yok uyandırmayacağım uyansın balam öle diyeceğim
deneyeceğim de riskli gerçekten sanki
bende erken davranmış sağol suhansağol suhancığım
fitolara yeni kayıt dönemi açılıyor valla bu sefer daha sıkı olacağız bencekız ne kaydııı ben burdayım haa unutmayın beni
ayakkabılar, çantalar, kıyafetler, züccaciye eşyalar, hediyelik bir sürü şey varhayat risk tatlım
peki ne satacaksın mesela ben alacağım diyelim
geçen gün biri topikte kahve makinesi satacağım diye yazmış mesaj attım okulda arkadaşına satmış o ayrı mesele ama ben mesela o riski göze aldım fotoları detaylı istiyorsun filan.
ne satacaksın sen tattik vereyim sana
açılmamış paketleri hediye olarak ver benceayakkabılar, çantalar, kıyafetler, züccaciye eşyalar, hediyelik bir sürü şey var
Nasılsın canım ❤fitolara yeni kayıt dönemi açılıyor valla bu sefer daha sıkı olacağız bence
yada olmalıyız.
eğer sıkı olmazsak ben yarışmalara katılacağım gruplara filan hep davet alıyorum ayıptır söylemesiZipzip-
burası gelinlik nişanlık vs beferim.bit pazarını attım benİNCELE bakalım burdan işine yarar elbet karşılıklı anlayış ile oluyor ben mesela burdan alış veriş yapınca kargo gönderi kodunu alınca hesaba yatırıyordum
sağol tatlım iyiyim izinde idim geri döndüm onun mutluluğu var bakalım kaç gün sürecek bu sevgi kelebeği halimNasılsın canım ❤
Her zaman beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?