ay canım ne demek ... bilsem sana da alırdım yaa..çok güzelmiş canım bende orta boy olanları attım sepet daha onay vermedim koyu renk seçeceğim .
teşekkür ederim bu arada ilgin için
almadım ama bir ara çok baktım dışarda acayip pahalı ve benim ihtiyacım var hala alamadım bir set.netten nevresim,çarşaf alan varmı
yok ya netten sipariş veririm n eolacak canım bizim buralarda buldum pek aklıma yatmadı ince fermuarı kötü filan birde ntten bakalım nasıl olacak atarım resim gelinceay canım ne demek ... bilsem sana da alırdım yaa..
ya evideadan aldım.bidiğin markadan şaşmıcan işte.incecik geldi çarşaf.nevresimi güzeldi ama çarşafı ve yastığı elek gibi.ve pamuk oranı çok düşüktü.eponj home mi neydi.sürekli karşıma çıkıyordu kampanyalı şekli.tek kişilk lastikli çarşaf bide tek kişilik yorgan ihtiyacım var.öyle uzun boylu gezip alamıyorum.özdileğin iki tane tek kişil pikesini aldım yenilerde ilerde çocukların yatağına atmaya.nevresimleri çok pahalı bilemedimkialmadım ama bir ara çok baktım dışarda acayip pahalı ve benim ihtiyacım var hala alamadım bir set.
sen araştırırsan bana da önerirsen sevinirim
eskiden bizim burda sosyate pazarında çok uygun çok güzel takımlar geliyordu markalı filan şimdi ateş pahası ve kalitesi yok almıyorum o yüzden kardeşim hediye almıştı oda ütü istiyor bir iki ütüledim sonra vazgeçtim öyle kullanıyorum ama gerçek pamuk karışım yok .ya evideadan aldım.bidiğin markadan şaşmıcan işte.incecik geldi çarşaf.nevresimi güzeldi ama çarşafı ve yastığı elek gibi.ve pamuk oranı çok düşüktü.eponj home mi neydi.sürekli karşıma çıkıyordu kampanyalı şekli.tek kişilk lastikli çarşaf bide tek kişilik yorgan ihtiyacım var.öyle uzun boylu gezip alamıyorum.özdileğin iki tane tek kişil pikesini aldım yenilerde ilerde çocukların yatağına atmaya.nevresimleri çok pahalı bilemedimki
anaam olalım kuzum yoksa gidişat fena yanifitolara yeni kayıt dönemi açılıyor valla bu sefer daha sıkı olacağız bence
yada olmalıyız.
eğer sıkı olmazsak ben yarışmalara katılacağım gruplara filan hep davet alıyorum ayıptır söylemesi @Zipzip-
kaç olmuşşun tartıldın mı senanaam olalım kuzum yoksa gidişat fena yani
aşk olsuunn bırakıyo musunuz bizibizde baya yoktuk bu hafta toparlandık.tekrar diyete başlamayı düşünüyoruz bakalım.olmadı befer takımlara gecerim demiş.bende öyle yaparım belki
ben aldım 2 tane pişman oldum çok kötüydü yaa ikisinide elden çıkardım sevmediğim ve her gördüğümde bana pişamnlığımı hatırlatacak şeylere yer yok dedim gönderdimnetten nevresim,çarşaf alan varmı
tartıldım canım 76kaç olmuşşun tartıldın mı sen
markası neydi canımben aldım 2 tane pişman oldum çok kötüydü yaa ikisinide elden çıkardım sevmediğim ve her gördüğümde bana pişamnlığımı hatırlatacak şeylere yer yok dedim gönderdim
hadi ya kötü olmuş limonlu zencefilli su kürüne başladım ben sen yapsanatartıldım canım 76
valla bırakmıyoruz da böyle buğday tanesi gibi ne uzuyoruz ne kısalıyoruz bir fark edemiyoruzaşk olsuunn bırakıyo musunuz bizi
canım hatırlamıyorumki ya trendyoldan almıştımmarkası neydi canım
şimdi yavaştan toparlanıp kendimize gelelim baktın olmuyor katılırsın ya da hangisi seni daha motive edeceksevalla bırakmıyoruz da böyle buğday tanesi gibi ne uzuyoruz ne kısalıyoruz bir fark edemiyoruz
bakalım canım grup toplanmazsa öyle yapacağımşimdi yavaştan toparlanıp kendimize gelelim baktın olmuyor katılırsın ya da hangisi seni daha motive edecekse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?