2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

boshu ter
boshu tercih etmem genel manada artık ama yinede büyük konuşmayayım

şimdi haber geldi çıkmış ameliyattan çok şükür bir sıkıntı yok başarılı geçmiş yoğun bakıma alınmış akşama kendine gelirmiş o vakitte görüş vereceklermiş.
çok şükür..

vay be bu kadar zor mu oldu gerçekten
gerçekten çok zorlandım
ama önyargıyla gelmedim kaprisli biri değilimdir sonuçta şehri sevdiren insanlardır ve malesef üst üste olumsuz şeylerle karşılaştım artık dedim tamam yaa burası böyle yani alışamıycam ama sonra sonra burdaki düzene alıştım sevdiğim arkadaşlarım oldu derkeeenn bi bakmışım seviyorum antebi
aaa yemeklerine laf ettirmem ama kesinlikle
bu arada yemeklere de alışmam çok uzun sürdü ilk yıllarda dışarda yemek yiyemezdim etini yiyemezdim kokardı şimdi hapur hupur götürüyorum tabi

DIŞARDAN gelen kuzu eti kokuyor diyor bilmiyorum kokmuyor bana
haklısın çalıştığın ortam çevre çok etkili

evet canım kokuyor kuyruk falanda kullanılıyorya bizde sıfırdır mesela hiç kullanmazdık burda buzluklarda bulunuyor
şuan evde stok var.
kakırdak derler duydun mu hiç o kuyruk yağını eritip soğutup kıyma haline getiriyorlar.
annem sağolsun epey uğraştı iki kavanoz var

Neysesakinim şükür gözünüzydın canım benim.. Allah şifaalandırsın..

@amsia geleceğim bekleyin beni anacığım :)

kuzenim var şehir hastanesinde çalışıyor o da çok çağırıyor ille gel die ama nasip bakalım

bir gece ansızın gelebilirim

İnşaatin damı çalışıyor daha açılmadı çünkü şehir hastanesi
çok teşekkür ederim canım ilgin için

bu aralar tam mevsimi buraların ekim 15 ine kadar falan sonra havalar soğur gezilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…