boshu tercih etmem genel manada artık ama yinede büyük konuşmayayımallah allah bende pişman oldum alttan almadığıma zor oluyor böylede boyda uzun değil
geçmiş olsun kötü bir deneyim olmuş.
benim bir arkadaşımda sene önce bosch almıştı onda da epey sıkıntı çıkmıştı hep arıza veriyordu
hadi geçmiş olsun canıımmmşimdi haber geldi çıkmış ameliyattan çok şükür bir sıkıntı yok başarılı geçmiş yoğun bakıma alınmış akşama kendine gelirmiş o vakitte görüş vereceklermiş.
çok şükür..
atla gel canım her zaman bekleriz antep misafiri severayyhh ben de gelsem yanınıza ne güzel olurdu yaa :)
oldum valla çoookkk çok zorlandım buraya alışmakta sevmedim ilk yıllar gerçekten çok zorlandım ama alıştım üstelik artık seviyorumda :)
vay be bu kadar zor mu oldu gerçektenoldum valla çoookkk çok zorlandım buraya alışmakta sevmedim ilk yıllar gerçekten çok zorlandım ama alıştım üstelik artık seviyorumda :)
gerçekten çok zorlandımvay be bu kadar zor mu oldu gerçekten
DIŞARDAN gelen kuzu eti kokuyor diyor bilmiyorum kokmuyor banagerçekten çok zorlandım
ama önyargıyla gelmedim kaprisli biri değilimdir sonuçta şehri sevdiren insanlardır ve malesef üst üste olumsuz şeylerle karşılaştım artık dedim tamam yaa burası böyle yani alışamıycam ama sonra sonra burdaki düzene alıştım sevdiğim arkadaşlarım oldu derkeeenn bi bakmışım seviyorum antebi
aaa yemeklerine laf ettirmem ama kesinlikle
bu arada yemeklere de alışmam çok uzun sürdü ilk yıllarda dışarda yemek yiyemezdim etini yiyemezdim kokardı şimdi hapur hupur götürüyorum tabi
evet canım kokuyor kuyruk falanda kullanılıyorya bizde sıfırdır mesela hiç kullanmazdık burda buzluklarda bulunuyorDIŞARDAN gelen kuzu eti kokuyor diyor bilmiyorum kokmuyor bana
haklısın çalıştığın ortam çevre çok etkili
şuan evde stok var.evet canım kokuyor kuyruk falanda kullanılıyorya bizde sıfırdır mesela hiç kullanmazdık burda buzluklarda bulunuyor
İnşaatin damı çalışıyor daha açılmadı çünkü şehir hastanesiNeysesakinim şükür gözünüzydın canım benim.. Allah şifaalandırsın..
@amsia geleceğim bekleyin beni anacığım :)
kuzenim var şehir hastanesinde çalışıyor o da çok çağırıyor ille gel die ama nasip bakalım
bir gece ansızın gelebilirim
açılmadı ama bazı çalışanları varmış canım nerde ne iş yaparlar bilmiyorum amaİnşaatin damı çalışıyor daha açılmadı çünkü şehir hastanesi
çok teşekkür ederim canım ilgin için
bu aralar tam mevsimi buraların ekim 15 ine kadar falan sonra havalar soğur gezilmezNeysesakinim şükür gözünüzydın canım benim.. Allah şifaalandırsın..
@amsia geleceğim bekleyin beni anacığım :)
kuzenim var şehir hastanesinde çalışıyor o da çok çağırıyor ille gel die ama nasip bakalım
bir gece ansızın gelebilirim
yine gezilir ya sıkıntı olmaz yağmur filan kapalı olur belkibu aralar tam mevsimi buraların ekim 15 ine kadar falan sonra havalar soğur gezilmez
evet sanki öyle oldu yani sıcaklar olduda öyle haftalarca olmadıyine gezilir ya sıkıntı olmaz yağmur filan kapalı olur belki
ama bu sene çok sıcak olmadı dimi canım sende öyle mi düşünüyorsun
sorun değil oluyor bazen öyleevet sanki öyle oldu yani sıcaklar olduda öyle haftalarca olmadı
bu arada mesajı yazmışım göndermemişim
hoşgeldin canım nasıl geçti ne dedi drsorun değil oluyor bazen öyle
bende yeni geldim işe
10.07den beri 3,1 kilo vermişim 400 gr kastanhoşgeldin canım nasıl geçti ne dedi dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?