tamam bu hafta sonu herkes bir adet atsın bakalım pazartesi yazarızayne ben de deneyeceğim hafta sonu hnr ederim
çok güzel temizliyormuş ömrünü de uzatıyormuş makinanın
benim kazan temizliği için ayrı programı var onda yıkarım bir parça bez atılıyorum bir kere yaptım bir daha yapmadımbende perde yıkarken koyarım ama tek temizlemek için hiç atmadım denemek lazım
yok aramadım hele arayayım haklısınevet evet alayım canım sağolasın tavsiyen için
hastaneden haber var mı
benimkide ilgilenmez cumartesi çalışıyorlar servis ücreti 50/75 tl arası birşey arada çağır gelsin baksınlar çok pahalandı arkadaş geçen hafta 3binde aşağı yok dedi vestelin ortalama bir modelini aldım samsung lg bosch filan uçmuş dedi. o yüzden kıymetini bilelim canım makinelerinbosh markası canım ya bende biraz tembelim eşimde pek ilgilenmez derken idare ettiği yere kadar gider heralde
ay gel tabikiii hatta kahve çay hahhın var mı birlikte içelimhissediyor da şimdi dile gelmesin böyle bir mevzu.
zaten kafamı toplayayım tam bir karar vereceğim 7yıldır eşeğin kuyruğu gibi ne uzadık ne kısaldık.
ona göre onun kafasına göre cocuğumuz olmadığı içinde aile değiliz.
boşver şimdi konuşmayalım bunları yarın kısmetse diyetisyene geliyorum uğrayayım mı yanına
kutudakiler çıktıda kutuyu çıkardığım yer varya oralar tam çıkmadı aman napıyım canım olduğu kadar artıkbugün tekrar dene o kutuyu kazana koyup kayantıyorlar diye duydum burda temizlik sayfalarında ama denemedim
ayy bak şimdi kıymetlendi makinam bende epeydir kullanıyorum acabaa mı diyordum tamki gerçeklerle karşılaştırdın beni :)benimkide ilgilenmez cumartesi çalışıyorlar servis ücreti 50/75 tl arası birşey arada çağır gelsin baksınlar çok pahalandı arkadaş geçen hafta 3binde aşağı yok dedi vestelin ortalama bir modelini aldım samsung lg bosch filan uçmuş dedi. o yüzden kıymetini bilelim canım makinelerin
yok tatlım su içerimay gel tabikiii hatta kahve çay hahhın var mı birlikte içelim
geçen sefer kaşık çatal gibi birşeye bez bağladım öyle temizledim işe yaradı öyle dene istersenkutudakiler çıktıda kutuyu çıkardığım yer varya oralar tam çıkmadı aman napıyım canım olduğu kadar artık
biraz sürer ama canım biliyorum zaman zor geçiyorda dua edelim yapacak başkla bişey yok şimdilikyok tatlım su içerim
aradım şimdi hala bekliyorlarmış
mantıklı onu da deneyim canım bu hafta sonu da bulaşık makinası deterjanı ile yıkatım temizleyimgeçen sefer kaşık çatal gibi birşeye bez bağladım öyle temizledim işe yaradı öyle dene istersen
sen ara servisi gelsin baksın olan servis ücretine olur boşver bu tür işlerle hep ben ilgilenirim istersen araştırıp vereyim numarayıayy bak şimdi kıymetlendi makinam bende epeydir kullanıyorum acabaa mı diyordum tamki gerçeklerle karşılaştırdın beni :)
aklım orda inş çabuk atlatır.biraz sürer ama canım biliyorum zaman zor geçiyorda dua edelim yapacak başkla bişey yok şimdilik
inşallah canımaklım orda inş çabuk atlatır.
ayyy bosh servisiyle de sorun yaşadım epey bikaç yıl önce o yüzden sinirlerim zıplıyo servis deyincesen ara servisi gelsin baksın olan servis ücretine olur boşver bu tür işlerle hep ben ilgilenirim istersen araştırıp vereyim numarayı
nasıl bir sorun canımayyy bosh servisiyle de sorun yaşadım epey bikaç yıl önce o yüzden sinirlerim zıplıyo servis deyince
ama mecbur halletmem lazım bu işi bi gün tamamen elimde kalacak
ay hiç hatırlamak istemiyorum resmen dolandırıcı gibi davranıldı minnacık bi düğme değişimi için 4 yıl önce 280 lira gibi bişey istediler garantimizde yeni bitmiş neyse bizde çok anlamayız değiştirdik aynı sorun bikaç ay sonra tekrarlamasın mınasıl bir sorun canım
allah allah bende pişman oldum alttan almadığıma zor oluyor böylede boyda uzun değilay hiç hatırlamak istemiyorum resmen dolandırıcı gibi davranıldı minnacık bi düğme değişimi için 4 yıl önce 280 lira gibi bişey istediler garantimizde yeni bitmiş neyse bizde çok anlamayız değiştirdik aynı sorun bikaç ay sonra tekrarlamasın mı
ararsın gelmezler sözlerinde durmazlar baya uğraştırmışlardı hatta şikayet var a yazdımda en son öyle çözüldü sorun
benim buzdolabım da tam soğutmuyor aldık alalı öyle bi sorunu var işte 4 yıl önceydi 3 kere bozuldu nerdeyse toplamda 1000 lira ödedik tamirlere farklı zamanlarda
buzluk kısmı altta değiştirirsem kesinlikle altta olandan almam ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?