2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

bosh markası canım ya bende biraz tembelim eşimde pek ilgilenmez derken idare ettiği yere kadar gider heralde
benimkide ilgilenmez cumartesi çalışıyorlar servis ücreti 50/75 tl arası birşey arada çağır gelsin baksınlar çok pahalandı arkadaş geçen hafta 3binde aşağı yok dedi vestelin ortalama bir modelini aldım samsung lg bosch filan uçmuş dedi. o yüzden kıymetini bilelim canım makinelerin

ay gel tabikiii hatta kahve çay hahhın var mı birlikte içelim

ayy bak şimdi kıymetlendi makinam bende epeydir kullanıyorum acabaa mı diyordum tamki gerçeklerle karşılaştırdın beni :)

sen ara servisi gelsin baksın olan servis ücretine olur boşver bu tür işlerle hep ben ilgilenirim istersen araştırıp vereyim numarayı
ayyy bosh servisiyle de sorun yaşadım epey bikaç yıl önce o yüzden sinirlerim zıplıyo servis deyince
ama mecbur halletmem lazım bu işi bi gün tamamen elimde kalacak

nasıl bir sorun canım
ay hiç hatırlamak istemiyorum resmen dolandırıcı gibi davranıldı minnacık bi düğme değişimi için 4 yıl önce 280 lira gibi bişey istediler garantimizde yeni bitmiş neyse bizde çok anlamayız değiştirdik aynı sorun bikaç ay sonra tekrarlamasın mı
ararsın gelmezler sözlerinde durmazlar baya uğraştırmışlardı hatta şikayet var a yazdımda en son öyle çözüldü sorun
benim buzdolabım da tam soğutmuyor aldık alalı öyle bi sorunu var işte 4 yıl önceydi 3 kere bozuldu nerdeyse toplamda 1000 lira ödedik tamirlere farklı zamanlarda
buzluk kısmı altta değiştirirsem kesinlikle altta olandan almam ama

allah allah bende pişman oldum alttan almadığıma zor oluyor böylede boyda uzun değil
geçmiş olsun kötü bir deneyim olmuş.
benim bir arkadaşımda sene önce bosch almıştı onda da epey sıkıntı çıkmıştı hep arıza veriyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…