marc ın çamaşır makinası temizleyicisini aldım önce kapağını deterjan bölümünü falan iyice sildim deterjan bölümü zorladı biraz kalanını da yine deterjan bölümüne koydum makinayı ön yıkamada çalıştırdımnasıl temizledin ?
geçen okudum bulaşık mak tabletini atıyormuşsun çamaşır mak. içini rezisansını fln pırıl pırıl ediyormuş
hayır hiç konuşmadık hatta gitti salonda yattı ses etmedim bende her zaman çağırırdım çocuk değil küsecek bir mevzu yok ama annemi aradı orda iken geçmiş olsun yapacak birşey var mı diye bende anneme ses etmedim kadının kafası zaten yoğun birde bana üzülmesin.siz naptınız canım konuşmadınız mı
79/80 yaşındaaynen orada bekleyince de bişi olmuyor ki.. habr almak en iyisi.. kaç yaşında ne ameliyatı olacak hastalığı nedir ?
aynen yapmamış artık haftasonu filan düzenlerim yada kendi eşek değilse bugün yapar.off yaa sinir üzerine sinir ediyorlar vallahi yaa.. temizlememiştir bir de.. aman Yarabbim yaa ://
yok canım kapağı kırıldı öylece duruyo tamir ettirmedim yıkamada sorun yok ama deterjan bölümü de tam oturmuyor hor mu kullandım naptım bilmiyorumkiboşver free gün olsun.
nerden anladın eskimiş yıkamıyor mu
işe yarıyor muymuş ben perdeyi onla yıkıyorum harici birşey kullanmıyorum sadece deterjan atıyorum bennasıl temizledin ?
geçen okudum bulaşık mak tabletini atıyormuşsun çamaşır mak. içini rezisansını fln pırıl pırıl ediyormuş
ya istiyorum bende kiradayım diye arıtıcı taktırmadım ki bizim buraların suyunu biliyosun içme suyu damacana kullanıyorum ama çaya falanda damacana valla yetiştiremiyorum bende seninkinden alsam mı diye düşünüyodum tam bu sıralarvalla geçen sene aldım ilk küçük 1lt aldım bir ay kullandım memnunum o vakit tane daha aldım netten aldım hep bu büyük geldi küçüğü anneme verdim büyük 2,5 lük olanı ben evimd ekullanıyorum.
yoğun kullanım yoksa filtreler seni 2/2,5 ay götürüyor bakıyorsun artık kireç tutmaya başlıyor kettle yenisini takıyorum onuda netten 25 liraya alıyorum tanesini ortalama.
annemde kullanım daha az onda 3ayda filan takıyor.
bu arıtmalar bir ara çok pahalandı bin beş lira filan oldu o kadar para veremem kusura bakmasın evimde damacana içinde yer yok.
o yüzden bu mantıklı geldi zaten 100liraya aldım geçen sene mayısta bu senede 120olsun bakmadım da istersen araştırırım senin için alırım netten canım
aynen canım boşver anlatma siz düzelirsiniz annenin aklında hep nasıllar acaba diye şüphe kalırhayır hiç konuşmadık hatta gitti salonda yattı ses etmedim bende her zaman çağırırdım çocuk değil küsecek bir mevzu yok ama annemi aradı orda iken geçmiş olsun yapacak birşey var mı diye bende anneme ses etmedim kadının kafası zaten yoğun birde bana üzülmesin.
deterjan kutusunu çıkartıp ayrıca yıkıyorsun öyle yaptın anladığım kadarıylamarc ın çamaşır makinası temizleyicisini aldım önce kapağını deterjan bölümünü falan iyice sildim deterjan bölümü zorladı biraz kalanını da yine deterjan bölümüne koydum makinayı ön yıkamada çalıştırdım
hatta 2 kutu döktüm öncesinde spor ayakkabıları falan yıkamıştım içime sinmedi
evet canım çıkardım baya ovdum sonra deterjan gözünü çıkardığım yeri de sildim ama yine de pür pak olmadıdeterjan kutusunu çıkartıp ayrıca yıkıyorsun öyle yaptın anladığım kadarıyla
ayne ben de deneyeceğim hafta sonu hnr ederimişe yarıyor muymuş ben perdeyi onla yıkıyorum harici birşey kullanmıyorum sadece deterjan atıyorum ben
amin inş canımmah canım yaa.. ALLAH YARDIMCISI OLSUN
bende perde yıkarken koyarım ama tek temizlemek için hiç atmadım denemek lazımayne ben de deneyeceğim hafta sonu hnr ederim
çok güzel temizliyormuş ömrünü de uzatıyormuş makinanın
servisi ara gelip baksınlar ne marka benim sansung geçen sene kırıldı yani içeriden deterjan kutusu patladı dediler 250 tl değiştirdiler oldu bitti çok şükür kullanıyorum dahayok canım kapağı kırıldı öylece duruyo tamir ettirmedim yıkamada sorun yok ama deterjan bölümü de tam oturmuyor hor mu kullandım naptım bilmiyorumki
bence al hiç yoktan iş yoruyor ben kullanıyorum yani. pişman da değilimya istiyorum bende kiradayım diye arıtıcı taktırmadım ki bizim buraların suyunu biliyosun içme suyu damacana kullanıyorum ama çaya falanda damacana valla yetiştiremiyorum bende seninkinden alsam mı diye düşünüyodum tam bu sıralar
evet evet alayım canım sağolasın tavsiyen içinbence al hiç yoktan iş yoruyor ben kullanıyorum yani. pişman da değilim
bosh markası canım ya bende biraz tembelim eşimde pek ilgilenmez derken idare ettiği yere kadar gider heraldeservisi ara gelip baksınlar ne marka benim sansung geçen sene kırıldı yani içeriden deterjan kutusu patladı dediler 250 tl değiştirdiler oldu bitti çok şükür kullanıyorum daha
hissediyor da şimdi dile gelmesin böyle bir mevzu.aynen canım boşver anlatma siz düzelirsiniz annenin aklında hep nasıllar acaba diye şüphe kalır
bugün tekrar dene o kutuyu kazana koyup kayantıyorlar diye duydum burda temizlik sayfalarında ama denemedimevet canım çıkardım baya ovdum sonra deterjan gözünü çıkardığım yeri de sildim ama yine de pür pak olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?