2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

nasıl temizledin ?
geçen okudum bulaşık mak tabletini atıyormuşsun çamaşır mak. içini rezisansını fln pırıl pırıl ediyormuş
marc ın çamaşır makinası temizleyicisini aldım önce kapağını deterjan bölümünü falan iyice sildim deterjan bölümü zorladı biraz kalanını da yine deterjan bölümüne koydum makinayı ön yıkamada çalıştırdım
hatta 2 kutu döktüm öncesinde spor ayakkabıları falan yıkamıştım içime sinmedi

siz naptınız canım konuşmadınız mı
hayır hiç konuşmadık hatta gitti salonda yattı ses etmedim bende her zaman çağırırdım çocuk değil küsecek bir mevzu yok ama annemi aradı orda iken geçmiş olsun yapacak birşey var mı diye bende anneme ses etmedim kadının kafası zaten yoğun birde bana üzülmesin.

ya istiyorum bende kiradayım diye arıtıcı taktırmadım ki bizim buraların suyunu biliyosun içme suyu damacana kullanıyorum ama çaya falanda damacana valla yetiştiremiyorum bende seninkinden alsam mı diye düşünüyodum tam bu sıralar

aynen canım boşver anlatma siz düzelirsiniz annenin aklında hep nasıllar acaba diye şüphe kalır

deterjan kutusunu çıkartıp ayrıca yıkıyorsun öyle yaptın anladığım kadarıyla

yok canım kapağı kırıldı öylece duruyo tamir ettirmedim yıkamada sorun yok ama deterjan bölümü de tam oturmuyor hor mu kullandım naptım bilmiyorumki
servisi ara gelip baksınlar ne marka benim sansung geçen sene kırıldı yani içeriden deterjan kutusu patladı dediler 250 tl değiştirdiler oldu bitti çok şükür kullanıyorum daha

bence al hiç yoktan iş yoruyor ben kullanıyorum yani. pişman da değilim

servisi ara gelip baksınlar ne marka benim sansung geçen sene kırıldı yani içeriden deterjan kutusu patladı dediler 250 tl değiştirdiler oldu bitti çok şükür kullanıyorum daha
bosh markası canım ya bende biraz tembelim eşimde pek ilgilenmez derken idare ettiği yere kadar gider heralde

aynen canım boşver anlatma siz düzelirsiniz annenin aklında hep nasıllar acaba diye şüphe kalır
hissediyor da şimdi dile gelmesin böyle bir mevzu.
zaten kafamı toplayayım tam bir karar vereceğim 7yıldır eşeğin kuyruğu gibi ne uzadık ne kısaldık.
ona göre onun kafasına göre cocuğumuz olmadığı içinde aile değiliz.
boşver şimdi konuşmayalım bunları yarın kısmetse diyetisyene geliyorum uğrayayım mı yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…