toparlayabildin mi canım işlerinioh şükür biraz haifledim
O VAKİT ŞİMDİ hoşgeldinoh şükür biraz haifledim
soru 1 hurçların geldimi.nasıllarO VAKİT ŞİMDİ hoşgeldin
cevap 1: hurçlar geldi geri yolladım hiç hayalimdeki gibi değildi. geri yolladım . kutu şeklinde değil. kutuları buldum ama daha sipariş vermedim.soru 1 hurçların geldimi.nasıllar
soru 2 telim bozuldu.önerisi olan varmıdır
hadiya.güzel görünüyorducevap 1: hurçlar geldi geri yolladım hiç hayalimdeki gibi değildi. geri yolladım . kutu şeklinde değil. kutuları buldum ama daha sipariş vermedim.
cevap2: 1bin tl yede tel var 14 bin tl yede var bütçen ne kadar
hadiya.güzel görünüyordu
çok para vermek istemiyorum aslın 64 gb olsun işte iyi foto çeksin filan.en fazla 2000 çıkabilirim.
geçen kimdi yine tel bakıyordu
huwai ile samsungda iki model baktım inceliyorum bakalım.şuan idare eder durumdaamesia bakıyordu
ben samsung c7 kullanıyorum ithalatçı garantili fotosundan sarjından deposundan çok memnunum
ama huwai kullanıyorum eşim onlarda güzel. ama yeni modelleri pahalı
ne gibi yorumlar var benimki iyi bak 3,5 senedir kullanıyorum hala bir gün gidiyor sarjısamsung a30 hoşuma gitti ama yorumlar sıkıntılı
iki küsür baktım şimdine gibi yorumlar var benimki iyi bak 3,5 senedir kullanıyorum hala bir gün gidiyor sarjı
oda çok güzel tel eşimin kuzeni kullanıyorhuwai p smart bide
yavaş çalışıyormuş.ne gibi yorumlar var benimki iyi bak 3,5 senedir kullanıyorum hala bir gün gidiyor sarjı
ağırlaşıyor bir süre sonra ona yapacak birşey yok ama benimkinden ağırlaşma olmadı sen huwaı bak ondan öyle sıkıntı yokyavaş çalışıyormuş.
Sağol kuzum, hasta bi sokak kedisi tekir iş devam, atölye ye çok az vakit buluyorum birde bu bebe varayyy ne güzel hayırlı olsun canım ne cins peki
işe devam etmiyor musun
Merci yawrum adı miu.hayırlı olsun kuzuşun canım.adı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?