dimi başladı havalardan iştegünaydın kızlaarr ne alemdesiniz benim inanılmaz uykum var
9,3 da film izlerken ben gitmişimamesiz 9 da uyudum :)))
harika bişi uyumak yaa.. hiç bir şey düşünmüyorsun endişe yok korku yok onu bunu düşünmek yok ya hç bir şey yok.. az önce dedim ki dilerim ölüm de böle bir şeydir.. hiç bir şey hissetmeden uyumak sadece uyumaktır..9,3 da film izlerken ben gitmişim
öyle midir acaba?harika bişi uyumak yaa.. hiç bir şey düşünmüyorsun endişe yok korku yok onu bunu düşünmek yok ya hç bir şey yok.. az önce dedim ki dilerim ölüm de böle bir şeydir.. hiç bir şey hissetmeden uyumak sadece uyumaktır..
yaaa bende geç yattım bi de dünde iş çıkışı baya gezdik dolandık yoruldum epeyamesiz 9 da uyudum :)))
ay evet havalar çok güzel oldu hafif esintili sıcaklamadan uyumak harikadimi başladı havalardan işte
gitti mi misafirlerinyaaa bende geç yattım bi de dünde iş çıkışı baya gezdik dolandık yoruldum epey
valla geç yatınca sanki daha dinç uynılıyoryaaa bende geç yattım bi de dünde iş çıkışı baya gezdik dolandık yoruldum epey
kuzuuuummmharika bişi uyumak yaa.. hiç bir şey düşünmüyorsun endişe yok korku yok onu bunu düşünmek yok ya hç bir şey yok.. az önce dedim ki dilerim ölüm de böle bir şeydir.. hiç bir şey hissetmeden uyumak sadece uyumaktır..
bu sabah gittiler canım bir varmış bir yokmuş gibi oldukgitti mi misafirlerin
aslında uykumu aldımda yorgunum bence yaaavalla geç yatınca sanki daha dinç uynılıyor
sabah 6,5 da uyandım dedim alla alla hiiç uyumamış gibiyim yaw
bence de yorulmuşsun sen :)aslında uykumu aldımda yorgunum bence yaaa
işlerimi vardı kalsalardı birazbu sabah gittiler canım bir varmış bir yokmuş gibi olduk
nereleri gezdiniz?aslında uykumu aldımda yorgunum bence yaaa
evet canım kayınpederimin ayakkabı mağazası var elemanlarla uzun süre bırakamıyor anca 2 günişlerimi vardı kalsalardı biraz
öyle gezme pek olmadı yaa biraz yeme içme biraz alışverişnereleri gezdiniz?
klasik antep olayıöyle gezme pek olmadı yaa biraz yeme içme biraz alışveriş
çok iyi yapmışşın canım ilikte verdin mikızlar kan verdim az önce ilk defa
kuruma gelmişti kızılay geçen sene de gelmişti almamışlardı bi düşüğüm oldu diye bu sefer aldıalr
sırada o var inşallahçok iyi yapmışşın canım ilikte verdin mi
kök hücre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?