- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Xiaomi tek geçerim mükemmel bir cihazhuwai p smart bide
sağlığına inş en kısa sürede kavuşur .Sağol kuzum, hasta bi sokak kedisi tekir iş devam, atölye ye çok az vakit buluyorum birde bu bebe var
miuuuuuuMerci yawrum adı miu.
Sürekli miuuu diyordu bende ona miu diyorum
eşimde oppo diye tutturdu.Xiaomi tek geçerim mükemmel bir cihaz
ıphone kullandım hiç sevemedim.ne bileyim çok paralar vermek saçma geliyor.eşim samsung kullanıyr o memnun.bende huwaiye karar verdim gibi şimdilik.eşime pasladım o alacak.ekimi bulur galiba.çoğu uygulamayı silmek zorunda kaldım baya ağırlaştı telimgünaydın kızlaarr
suhancım evet bende baktım bi ara ama sonra telefonumu yaptıırmak istedim şimdi idare ediyorum ama telefon baktığım dönemlerde huwai ve xiaomi arasında kalmıştım ikisinin de yorumları güzeldi çevremde de kullanıp memnun olanlar vardı
alışmışız iki iphone ve samsunga dieğrlerine şüpheci yaklaşıyoruz ama onlarda çok pahalı ve ben vermek istemedim o kadar parayı açıkçası
bi süre sonra öyle oluyor evetıphone kullandım hiç sevemedim.ne bileyim çok paralar vermek saçma geliyor.eşim samsung kullanıyr o memnun.bende huwaiye karar verdim gibi şimdilik.eşime pasladım o alacak.ekimi bulur galiba.çoğu uygulamayı silmek zorunda kaldım baya ağırlaştı telim
ya biliyor musun arkadaşım kullanıyor çok memnun bende onu yazacaktım bence dene ben şimdi alsam onu alırdımeşimde oppo diye tutturdu.
samsung almış eşim ya a30bakalım.owww süpriz yapayım dedim diyorya biliyor musun arkadaşım kullanıyor çok memnun bende onu yazacaktım bence dene ben şimdi alsam onu alırdım
güzel günlerde kullansamsung almış eşim ya a30bakalım.owww süpriz yapayım dedim diyor
tşk ederim canım.insan rengini falan sorar dımı yagüzel günlerde kullan
çocukların elinde ne olsa sıkıntılı biliyorsun idare et bir süre çocuklar büyüyünceye kadar
hangi renk almış kitşk ederim canım.insan rengini falan sorar dımı ya
diğer tarafa menünü yaz harika unutma olur mugün ay dıın dın dın larr :)
amesiz 9 da uyudum :)))günaydın kızlaarr ne alemdesiniz benim inanılmaz uykum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?