2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

bıraktın geldin mi bebişi
ev yakınsa kreşe kv bıraksın yada servis tut sürekli böyle git gel yorucu olmayacak mı?
evet kuzum.eve çok yakın.bu hafta alışma süreci olunca yanında olayım istedim.babası sabahları bırakacak muhtemelen öğleyinde o alacak önümüzdeki günlerde

çok yol katettik ama.ilk başlarda çok iyide değildim.sinirlerim vs.yemek vs yapmazdı.geçen kıştan beri şükür toparladı kendini ama hatunu sevemdim.arkamdan iş çeviriyor.geçen beni karalamış eşime.

amaann yok artııkk
aynı konuyla ilgili geçen bi arkadaşım anlattı ay şok oldum boşa bu kadını diyormuş

amaann yok artııkk
aynı konuyla ilgili geçen bi arkadaşım anlattı ay şok oldum boşa bu kadını diyormuş
yok öyle değilde gözden düşürme tarzında diyeyim.çok ufak anlatayım.bu yaz değil ondan önceki yaz bazı mevzular olmuştu eltilerim vs ile ilgili.eşimle kvyi karşıma aldım konuştum azda sert çıktım haklı olduğum bir konu.bu yazda benzer şeyler yaşanacaktı direkten dönüldü.güya kv müdahale etmiş.eşimede demiş zamanında böyle böyle dedi bak noldu hiç sorun olmadı, çok zoruma gitti suhanın dedikleri.eşimde konuyu unutmuş.anneme böyle demişsin zamanında vs diye giriş yaptı.hop bi dur dedim o konuşmada sende vardın ve ben sonuna kadar haklıydım.

kendince ufak ufak alttan alttan olayı dramatik hale getirip anlatacak.çok üzülmüş benim lafıma.çok alınmış

biraz alıngan mı teyze

sırt çantası ihtiyacım var.aynı zamanda kol çantasıda olabilsin istiyorum ama bulamadım.fikri olan varmı.önerisi olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…