evet kuzum.eve çok yakın.bu hafta alışma süreci olunca yanında olayım istedim.babası sabahları bırakacak muhtemelen öğleyinde o alacak önümüzdeki günlerdebıraktın geldin mi bebişi
ev yakınsa kreşe kv bıraksın yada servis tut sürekli böyle git gel yorucu olmayacak mı?
eve gittiğimde kv sarma dolma yapmış dolaba koymuş akşam pişirmek içinbugün akşam salata yapıp yiyeceğim kafamda bitirdim işi
daha beğenmez kadını kadın daha ne yapsıneve gittiğimde kv sarma dolma yapmış dolaba koymuş akşam pişirmek için
yupppiiiieve gittiğimde kv sarma dolma yapmış dolaba koymuş akşam pişirmek için
geçiş süreci bu yavaş yavaş alışırsınızevet kuzum.eve çok yakın.bu hafta alışma süreci olunca yanında olayım istedim.babası sabahları bırakacak muhtemelen öğleyinde o alacak önümüzdeki günlerde
amaann yok artııkkçok yol katettik ama.ilk başlarda çok iyide değildim.sinirlerim vs.yemek vs yapmazdı.geçen kıştan beri şükür toparladı kendiniama hatunu sevemdim.arkamdan iş çeviriyor.geçen beni karalamış eşime.
yok öyle değilde gözden düşürme tarzında diyeyim.çok ufak anlatayım.bu yaz değil ondan önceki yaz bazı mevzular olmuştu eltilerim vs ile ilgili.eşimle kvyi karşıma aldım konuştum azda sert çıktım haklı olduğum bir konu.bu yazda benzer şeyler yaşanacaktı direkten dönüldü.güya kv müdahale etmiş.eşimede demiş zamanında böyle böyle dedi bak noldu hiç sorun olmadı, çok zoruma gitti suhanın dedikleri.eşimde konuyu unutmuş.anneme böyle demişsin zamanında vs diye giriş yaptı.hop bi dur dedim o konuşmada sende vardın ve ben sonuna kadar haklıydım.amaann yok artııkk
aynı konuyla ilgili geçen bi arkadaşım anlattı ay şok oldum boşa bu kadını diyormuş
biraz alıngan mı teyzeyok öyle değilde gözden düşürme tarzında diyeyim.çok ufak anlatayım.bu yaz değil ondan önceki yaz bazı mevzular olmuştu eltilerim vs ile ilgili.eşimle kvyi karşıma aldım konuştum azda sert çıktım haklı olduğum bir konu.bu yazda benzer şeyler yaşanacaktı direkten dönüldü.güya kv müdahale etmiş.eşimede demiş zamanında böyle böyle dedi bak noldu hiç sorun olmadı, çok zoruma gitti suhanın dedikleri.eşimde konuyu unutmuş.anneme böyle demişsin zamanında vs diye giriş yaptı.hop bi dur dedim o konuşmada sende vardın ve ben sonuna kadar haklıydım.
tipik türk kv si işteçok yol katettik ama.ilk başlarda çok iyide değildim.sinirlerim vs.yemek vs yapmazdı.geçen kıştan beri şükür toparladı kendiniama hatunu sevemdim.arkamdan iş çeviriyor.geçen beni karalamış eşime.
gereksizce oğluna duygusal baskı yapıyor.ilgi alaka bekliyor.mesela arada derki iki oğlun oldu eşinin ilgisi azalır sana.sevgi bölünmüş oluyormuşbiraz alıngan mı teyze
oooyyy oyyy oğlu nasıl pekigereksizce oğluna duygusal baskı yapıyor.ilgi alaka bekliyor.mesela arada derki iki oğlun oldu eşinin ilgisi azalır sana.sevgi bölünmüş oluyormuş
kıskanıyo oğlunun bana ilgisini.arada arızadır eşimoooyyy oyyy oğlu nasıl peki
kayınpederimin mağazası var reklam olmazsa instagram adresini veriyimsırt çantası ihtiyacım var.aynı zamanda kol çantasıda olabilsin istiyorum ama bulamadım.fikri olan varmı.önerisi olan
özelden yaz kuzumkayınpederimin mağazası var reklam olmazsa instagram adresini veriyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?