2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

valla amesia geldi yanıma çok iyi yaptı (ani bir şok olduktan sonra atmıştım hemen şoku )
sonra ben gittim. bir daha görüşemedik arada telefonlaşıyoruz.
hayat koşuşturması öyle böyle bitiyor günler.

allah allah oda iyi esasında kaynaşma daha çok olur çekiniyor millet herhalde
aynen tedirgin oluorlar korkuyorlar ortalık bozuk hak veriyorum ben valla.. cesaret işi bu.. ama hani şu rahatlık var kalabalık merkezi bilindik bir yerde oluyor buluşmalar, eşlerle de kabul ediliyor hani ilk buluşma tabi ki de işte dediğim gibi cesaret gerek :)
olsun biz böyle de pek güzel olduk :)

evet öyle oluyor ama kimin iyi kimin kötü artık anlıyorsun gözünden canım ya

SUHAN canım okulun ilk günü nasıl geçti
dün baya eğlenmiş bi şekilde aldım okuldan.gayet mutluydu.öğretmen bile şaşırdı genelde ilk gün ağlamayla geçer vs.şeklinde..sanırım babannesi onu biraz boşladı gün içinde onun etkisi diye düşünüyorum.saat birde eve bıraktım yemeğini yemiş oluor.direk uyur. ben eve geçene kadar bir ağırlığı kalmaz babaanneye.bugünde güzeldi.katlımı arkadaşlarıyla iletişimi güzelmiş şükür.aklımdan tüm günmü versem diye geçmiyor değil yani.

bence böyle bir süre gitsin havalar soğuyunca hasta filan olur belki ağır gelebilir tüm gün

yaç aylık şu an oh ne güzel eğlenmiş kuzu
ya çocuklarda haklı napsınlar sürekli oyun yok dışarı yok ev içind esınırlı imkanlar

bi de evde ilgilenebilecek biri varsa tam güne gerek yok zaten gelince dediğin gibi yemek yer uyur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…