2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

sırt çantası ihtiyacım var.aynı zamanda kol çantasıda olabilsin istiyorum ama bulamadım.fikri olan varmı.önerisi olan
valla ben öyle bir çanta kullanıyorum kardeşim vermişti çok memnunum yürüyüşte hemen atıyorum kolumu hopp yürü.
tavsiye ederim yani.
ama içine birşey atınca araki bulasın biraz o zor

valla ben öyle bir çanta kullanıyorum kardeşim vermişti çok memnunum yürüyüşte hemen atıyorum kolumu hopp yürü.
tavsiye ederim yani.
ama içine birşey atınca araki bulasın biraz o zor
nerden alınmıştı kuzu

okulda iken her ay her 15 günde bir çanta alırdım yolda durdurur sorarlardı nerden aldın diye bundan 10 sene önce bir çantaya 150-200 lira verdiğimi biliyorum .
sonra bir anda soğudum. bişeyler oldu.
çalışmaya başladım sabah 8 akşam 6 Allahın bile unuttuğu bir yer uzak mı uzak org.de iş yerine geliyorum dolaba atıyorum çantayı sonrada akşam çıkışta alıp çıkıyorum gören yok eden yok. bir baktım ben çanta almıyorum birde o kadar paralar vermiyorum. daha basit daha kolay çantalar alıyorum filan.
birde beğenemiyorum ben burada çanta ankaradan gidince alıyorum arada.
hele son 3-4 senedir sağolsun kardeşim alıyor yada kullanmadığı çantaları veriyor. böyle idare ediyoruz.
ayakkabıda her ayakkabıyı giyemem ayağım taraklı öyle netten filan alamam denemeliyim önce evde 3gün giymeliyim sonra dışarıda kısa mesafeli yerde giymeliyim filan falan

benimde ayaklarım taraklı her ayakkabı olmuyor
eskiden bende iyi paralar verirdim ama evlendikten sonra hem gerek kalmadı hem de benim gönlüm geçti
şimdi sırf ihtiyaçtan alışveriş yapıyorum ve bu harika bişey

bizim iş yerinin yanları parti malzemeleri satılıyor biliyorsun değil mi onlardan alabilirsin eksikleri
evet canım biliyorum sağolasın
galatasaray temalı bişeyler yaptık bakalım
pastayı da fıstık ağacından verdik siparişi
bi ablamız var ona içli köfte yaptırıyorum bende çörek kurabiye var börek sarıcam bi de meksika salatası
ama benim misafirler durmuyor hepsi bi çeşit getirecek

OOO bir sürü şey olacak çok yorma kendini yenmiyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…