2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

GÖRÜŞTÜM CANIM KUZENLER WHATSAPP TAN YAZDILAR FALAN AMA KARDEŞİMLE EŞİNE ULAŞAMAMIŞTIM
5 dk önce onlarda yazdı çağlayanda oturuyorlar gelinimiz çok korkmuş hamile bi de kuzum

GÖRÜŞTÜM CANIM KUZENLER WHATSAPP TAN YAZDILAR FALAN AMA KARDEŞİMLE EŞİNE ULAŞAMAMIŞTIM
5 dk önce onlarda yazdı çağlayanda oturuyorlar gelinimiz çok korkmuş hamile bi de kuzum
video paylaşmışlar aman Yarabbim dedim (
ay Allah korusun yaa..
ne fena ne fenaa (
Allah bütün sevdiklerimizi insanları korusun Yarabbim..
ANKARA' da da çok büyük bir deprem bekleniyormuş..

video paylaşmışlar aman Yarabbim dedim (
ay Allah korusun yaa..
ne fena ne fenaa (
Allah bütün sevdiklerimizi insanları korusun Yarabbim..
ANKARA' da da çok büyük bir deprem bekleniyormuş..
hadi ya Ankara da da mı.
istanbulda bir büyük deprem daha bekleniyor Allah esirgesin

kızlar cumartesi odanın birini halletemyi düşünüyorum.mutfak dolaplarım öylece kaldı.siz biraz biraz başladınız.iş planınız varmı

kızlar cumartesi odanın birini halletemyi düşünüyorum.mutfak dolaplarım öylece kaldı.siz biraz biraz başladınız.iş planınız varmı
mutfak bitmeye geldi bu hafta hiç bir şey yapmadım çamaşır yıka katla dışında.
birde yıkanan artık kaldırayım diyorum ayırıyorum bir köşeye.
mutfağı bitirmeyi planlıyorum duvarı fayans mop ile alırım hemen camı kirlenmiş onu elden geçiririm.
birde tüm ev cam kapı girişsem halim kalır mı acaba?

ben çarşamba akşam mutfak dolaplarının yarısını yaptım
kalan yarısını da bu hafta sonu yaparım inşallah
salonda kitaplık çalışma masası falan var orayı eleme düzenleme yapmak istiyorum şimdilik planım bu
zaten bu akşam baya yorulcam yarına Allah kerim

yavaş yavaş yap kuzum yorma kendini

yarın evi toplarsın canım kolay değil

zorlanabilirsin tüm evin camı kapısına.

bende akşama çamaşırla balkonları halledeyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…