wapstan denedin mi yazışmaDEPREM OLMUŞYA KARDEŞİME ULAŞAMADIMDA MERAK ETTİM
çok şükür geçmiş olsunulaştım canım çok şükür iyilermiş ama çok korkmuş kuzum
sağol canımçok şükür geçmiş olsun
video paylaşmışlar aman Yarabbim dedimGÖRÜŞTÜM CANIM KUZENLER WHATSAPP TAN YAZDILAR FALAN AMA KARDEŞİMLE EŞİNE ULAŞAMAMIŞTIM
5 dk önce onlarda yazdı çağlayanda oturuyorlar gelinimiz çok korkmuş hamile bi de kuzum
hadi ya Ankara da da mı.video paylaşmışlar aman Yarabbim dedim(
ay Allah korusun yaa..
ne fena ne fenaa(
Allah bütün sevdiklerimizi insanları korusun Yarabbim..
ANKARA' da da çok büyük bir deprem bekleniyormuş..
aynen geçen annem dinlemiş televizyonda o dedi..hadi ya Ankara da da mı.
istanbulda bir büyük deprem daha bekleniyor Allah esirgesin
mutfak bitmeye geldi bu hafta hiç bir şey yapmadım çamaşır yıka katla dışında.kızlar cumartesi odanın birini halletemyi düşünüyorum.mutfak dolaplarım öylece kaldı.siz biraz biraz başladınız.iş planınız varmı
ben çarşamba akşam mutfak dolaplarının yarısını yaptımkızlar cumartesi odanın birini halletemyi düşünüyorum.mutfak dolaplarım öylece kaldı.siz biraz biraz başladınız.iş planınız varmı
yavaş yavaş yap kuzum yorma kendinimutfak bitmeye geldi bu hafta hiç bir şey yapmadım çamaşır yıka katla dışında.
birde yıkanan artık kaldırayım diyorum ayırıyorum bir köşeye.
mutfağı bitirmeyi planlıyorum duvarı fayans mop ile alırım hemen camı kirlenmiş onu elden geçiririm.
birde tüm ev cam kapı girişsem halim kalır mı acaba?
yarın evi toplarsın canım kolay değilben çarşamba akşam mutfak dolaplarının yarısını yaptım
kalan yarısını da bu hafta sonu yaparım inşallah
salonda kitaplık çalışma masası falan var orayı eleme düzenleme yapmak istiyorum şimdilik planım bu
zaten bu akşam baya yorulcam yarına Allah kerim
yok mutfağa girmedim buzdolabı düzenlemesi yaptım ama dolaplara girişmedim.
zorlanabilirsin tüm evin camı kapısına.mutfak bitmeye geldi bu hafta hiç bir şey yapmadım çamaşır yıka katla dışında.
birde yıkanan artık kaldırayım diyorum ayırıyorum bir köşeye.
mutfağı bitirmeyi planlıyorum duvarı fayans mop ile alırım hemen camı kirlenmiş onu elden geçiririm.
birde tüm ev cam kapı girişsem halim kalır mı acaba?
bende akşama çamaşırla balkonları halledeyim diyorumben çarşamba akşam mutfak dolaplarının yarısını yaptım
kalan yarısını da bu hafta sonu yaparım inşallah
salonda kitaplık çalışma masası falan var orayı eleme düzenleme yapmak istiyorum şimdilik planım bu
zaten bu akşam baya yorulcam yarına Allah kerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?