2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

yoo çok önemli değil hatta benle ilgili bile değildi ama döndü dolaştı bana da değdi ucu
hayır şey oluyo insan soğuyo ama konuşmak mecburiyetindesin e öyle olunca da kendimi iki yüzlü gibi hissediyorum

Biriyle başlar diğerine geçer nedense o konulargerisi çorap söküğü gibi gelir.

hayırlı sabahlar olsun :)
amesia ne oldu ay

dün akşam erzak dolabımı düzenledim harika oldu yaw :)
temizliğin gözünü seveyim bir de evimin her yerini seveyim.. geniş geniş yerleşiyorum her şeyi severek yapıyorum.. ya RABBİM' e ne kadar şükür etsem az valla.. sonsuzlarca kez şükürler olsun bu sabah da ütü yapıp geldim az az çok çok bundan sonra böle yapcam kaç yaparsam hiç yapmamaktan iyi valla..
yarısı bitti.. akşam da kalanı haletcem oh mis
bulaşık mak. yerleştirdim, kocişe kahvaltı hazırladım..
anam sormayın accayip marifetli gördüm kendimi :)

günaydın ellerine sağlık bebem.eve az öz yapmak yapmamaktan iyi.bende bu hafta yatak odasına odaklandım.çok verimli oluyor

günaydın ellerine sağlık bebem.eve az öz yapmak yapmamaktan iyi.bende bu hafta yatak odasına odaklandım.çok verimli oluyor
aynen suhan durmayacağım karar verdim akşam bir ufak yerde olsa öle gidip onu bitirmeden iki seksen yatmak yok.. hem akşamhem sabah bir yerde olsa el atacağım gerçekten çok verimli çok güzel temizlik düzen harika bir şey.. öbür ev neydi yaa.. elimi bir şeye sürmedim ya la

orası senin içine sinememiş.ondadır muhtemelen şimdi yuvana dönünce daha bi içinden gelir yapmak.misafirlerde gitmiştir.oh mis.anne nasıl bu arada soracağım unutuyorum hep

yoo çok önemli değil hatta benle ilgili bile değildi ama döndü dolaştı bana da değdi ucu
hayır şey oluyo insan soğuyo ama konuşmak mecburiyetindesin e öyle olunca da kendimi iki yüzlü gibi hissediyorum
anladığım sıkıntı büyük değil ama etkili olmuş sende.olayı tam anlamadığımdan çok yorumda yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…