ayy konuştun mu canım bende geçen aradımda yarım kaldıgünaydınlar olsun :)
beferin herkese selamı var..
amin süprüslerle muczelerle dolu dolu bir gün olsun
konuştunuzmu nasılmış.tekrar görüşürsen selamlarımı iletgünaydınlar olsun :)
beferin herkese selamı var..
amin süprüslerle muczelerle dolu dolu bir gün olsun
neden noldu hayırdırkızlar napıyosunuz benim modum düştü biraz
amaan gereksiz bi ayrıntı neyse biraz gezdim dolandım açıldımneden noldu hayırdır
günaydın ablacım nasılsınGğnaydınlar hanımlar
günaydın ablacım nasılsın
iyi diyelim iyi olalım işyerinde saçma bi durum enerjimi düşürdü dünGünaydınlar canım,iyiyim sağol sen nasılsın.
iyi diyelim iyi olalım işyerinde saçma bi durum enerjimi düşürdü dün
insanlar bi tuhaf yaa
yoo çok önemli değil hatta benle ilgili bile değildi ama döndü dolaştı bana da değdi ucuİş hayatı böyle maalesef,çok önemli bir durum değildir umarım.
yoo çok önemli değil hatta benle ilgili bile değildi ama döndü dolaştı bana da değdi ucu
hayır şey oluyo insan soğuyo ama konuşmak mecburiyetindesin e öyle olunca da kendimi iki yüzlü gibi hissediyorum
günaydın ellerine sağlık bebem.eve az öz yapmak yapmamaktan iyi.bende bu hafta yatak odasına odaklandım.çok verimli oluyorhayırlı sabahlar olsun :)
amesia ne oldu ay
dün akşam erzak dolabımı düzenledim harika oldu yaw :)
temizliğin gözünü seveyim bir de evimin her yerini seveyim.. geniş geniş yerleşiyorum her şeyi severek yapıyorum.. ya RABBİM' e ne kadar şükür etsem az valla.. sonsuzlarca kez şükürler olsunbu sabah da ütü yapıp geldim az az çok çok bundan sonra böle yapcam kaç yaparsam hiç yapmamaktan iyi valla..
yarısı bitti.. akşam da kalanı haletcem oh mis
bulaşık mak. yerleştirdim, kocişe kahvaltı hazırladım..
anam sormayın accayip marifetli gördüm kendimi :)
aynen suhan durmayacağım karar verdim akşam bir ufak yerde olsa öle gidip onu bitirmeden iki seksen yatmak yok.. hem akşamhem sabah bir yerde olsa el atacağım gerçekten çok verimli çok güzel temizlik düzen harika bir şey.. öbür ev neydi yaa.. elimi bir şeye sürmedim ya lagünaydın ellerine sağlık bebem.eve az öz yapmak yapmamaktan iyi.bende bu hafta yatak odasına odaklandım.çok verimli oluyor
orası senin içine sinememiş.ondadır muhtemelenaynen suhan durmayacağım karar verdim akşam bir ufak yerde olsa öle gidip onu bitirmeden iki seksen yatmak yok.. hem akşamhem sabah bir yerde olsa el atacağım gerçekten çok verimli çok güzel temizlik düzen harika bir şey.. öbür ev neydi yaa.. elimi bir şeye sürmedim ya la
anladığım sıkıntı büyük değil ama etkili olmuş sende.olayı tam anlamadığımdan çok yorumda yapamadımyoo çok önemli değil hatta benle ilgili bile değildi ama döndü dolaştı bana da değdi ucu
hayır şey oluyo insan soğuyo ama konuşmak mecburiyetindesin e öyle olunca da kendimi iki yüzlü gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?