evet düzeldi hasta bunlar gerçekten yaa..neyseki güzel bitmiş.düzeldinizmi.bende benimkiyle geçen takıştım.arada slow şarkı atıp duruyor
kıymetini bil ben de romontik olsun istiyorum suhan :)neyseki güzel bitmiş.düzeldinizmi.bende benimkiyle geçen takıştım.arada slow şarkı atıp duruyor
günaydın olsun ablacığım :*
yaaa suhaann ne romantikmiş kıızzneyseki güzel bitmiş.düzeldinizmi.bende benimkiyle geçen takıştım.arada slow şarkı atıp duruyor
bomba yaevet düzeldi hasta bunlar gerçekten yaa..
komik bir şey oldu yalnız.. dün sadece onu etiketleme yaparak durum yaptım dünyanın en ağır sözleri ahhaha
çıldırdı tabi.. o sanıyor herkes görüyor durumu.. babası soruyormuş harikoma ne yaıyor ne oluyor bu nasıl paylaşımlar diyehalbukin yalan
ondan başka kimse görmüyo..
neyse kaldırmadım.. eve geldim balık yapmış sofrayı süslemiş vs.. bütün durumlarımı silip sofranın resmini çekip durum yapmış kocamın elinden diye.. ama yalnız kendi görüyo
ay öldüm gülmekten hemen normale çevirip tekrar onun paylaştığı gibi paylaştım ben de
günaydın hanımablaGünaydın hanımlar
onun kendi dünyası var.kendi dünyasında duygusal. hafta sonu kabalık yaptı.bi iş söyledim yapmadı.sen yapmak zorundasınlara getirdi konuları.annene yapıyorsun dedim .o annem dedi film koptu bende.yanı bu kabalığı duyduktan sonra istediği kadar duygusal parça atsın boş yaniyaaa suhaann ne romantikmiş kıızz
bende herşeyi dozajında istiyorumkıymetini bil ben de romontik olsun istiyorum suhan :)
ah kuzum evet olmamış o davranış bende 3 hafta önce böyle bişey yaşadım ev işi ile ilgili mecburmuyum falan dedionun kendi dünyası var.kendi dünyasında duygusal. hafta sonu kabalık yaptı.bi iş söyledim yapmadı.sen yapmak zorundasınlara getirdi konuları.annene yapıyorsun dedim .o annem dedi film koptu bende.yanı bu kabalığı duyduktan sonra istediği kadar duygusal parça atsın boş yani
kız ne güzel uğraşmışsın adamla yazık o da nası telaşlandıysa hemen bi organizasyonevet düzeldi hasta bunlar gerçekten yaa..
komik bir şey oldu yalnız.. dün sadece onu etiketleme yaparak durum yaptım dünyanın en ağır sözleri ahhaha
çıldırdı tabi.. o sanıyor herkes görüyor durumu.. babası soruyormuş harikoma ne yaıyor ne oluyor bu nasıl paylaşımlar diyehalbukin yalan
ondan başka kimse görmüyo..
neyse kaldırmadım.. eve geldim balık yapmış sofrayı süslemiş vs.. bütün durumlarımı silip sofranın resmini çekip durum yapmış kocamın elinden diye.. ama yalnız kendi görüyo
ay öldüm gülmekten hemen normale çevirip tekrar onun paylaştığı gibi paylaştım ben de
Benim misafirim var yine
tamam bebikomBenim misafirim var yineyarın gelirim. Öpenziooo
şükür yuvarlanıyoruz ablacığım yaw hayatın içinde :)Sağol canım nasılsın ne habersin nasıl geçiyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?