2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

neyseki güzel bitmiş.düzeldinizmi.bende benimkiyle geçen takıştım.arada slow şarkı atıp duruyor
evet düzeldi hasta bunlar gerçekten yaa..
komik bir şey oldu yalnız.. dün sadece onu etiketleme yaparak durum yaptım dünyanın en ağır sözleri ahhaha
çıldırdı tabi.. o sanıyor herkes görüyor durumu.. babası soruyormuş harikoma ne yaıyor ne oluyor bu nasıl paylaşımlar diye halbukin yalan
ondan başka kimse görmüyo..
neyse kaldırmadım.. eve geldim balık yapmış sofrayı süslemiş vs.. bütün durumlarımı silip sofranın resmini çekip durum yapmış kocamın elinden diye.. ama yalnız kendi görüyo
ay öldüm gülmekten hemen normale çevirip tekrar onun paylaştığı gibi paylaştım ben de

bomba yasüper düzeltmiş ama.yakışır

yaaa suhaann ne romantikmiş kıızz
onun kendi dünyası var.kendi dünyasında duygusal. hafta sonu kabalık yaptı.bi iş söyledim yapmadı.sen yapmak zorundasınlara getirdi konuları.annene yapıyorsun dedim .o annem dedi film koptu bende.yanı bu kabalığı duyduktan sonra istediği kadar duygusal parça atsın boş yani

ah kuzum evet olmamış o davranış bende 3 hafta önce böyle bişey yaşadım ev işi ile ilgili mecburmuyum falan dedi
aşırı sinirlendim kırıldım ki normalde yardımcıdır ama o zaman bi estiler buna
bi de benimki hatasını kabul etmez romantiklikler falan yookk

kız ne güzel uğraşmışsın adamla yazık o da nası telaşlandıysa hemen bi organizasyon eferim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…